Αρχική Σελίδα Προϊόνταιατρική υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο
Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

Μεγάλες Εικόνας :  Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Φυματίωση-200
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: Χειρουργικός αποστειρωτής οργάνων
επιλογή: Ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής Μέρος καθαρό: Laparoscopic
Χρονόμετρο:: 1-30minutes Τάση:: 110/220v
Ικανότητα δεξαμενών:: 10l Υπερηχητική δύναμη: 150W
Υψηλό φως:

υπερηχητικός ιατρικός καθαριστής οργάνων

,

υπερηχητικός χειρουργικός καθαριστής οργάνων

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο

 

 

Ιατρικό υπερηχητικό καθαρότερο 30L 600W εργαλείων οργάνων διευθετήσιμο CE δύναμης Laparoscopic

 

Υπερηχητικός καθαριστής Laparoscopic

Ο καθαρισμός των οργάνων Laparoscopic είναι δύσκολος με το μόνο νερό που και ξέπλυμα. Είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας για να σιγουρευτεί ότι τα όργανα Laparoscopic και τα όργανα μήκους Bariatric καθαρίζονται λεπτομερώς από το εσωτερικό για να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κανένα οργανικά debree και παθογόνο στα όργανα. Το πλύσιμο του με το απολυμαντικό θα απαιτούσε επίσης έναν ορισμένο χρόνο επαφών που είναι χρονοβόρος. Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή είναι απλή λύση βημάτων που θα καθάριζε το witin οργάνων 5-10 λεπτά του καθαρίζοντας κύκλου με αυτόν τον τρόπο που εξασφαλίζει την καθαρότητα και την υγιεινή των οργάνων. Καθαρίζει μόνο αποτελεσματικότερα από τη χειρωνακτική πλύση, αλλά και ενισχύει τη ζωή των οργάνων και βοηθά τις διαγώνιες μολύνσεις.
 

Πόσο αποτελεσματικός είναι ο υπερηχητικός καθαρισμός;

Μέσα στα χρόνια πολλές μελέτες που καταδεικνύουν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού καθαρισμού έχουν δημοσιευθεί. Μερικές από αυτές τις μελέτες καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού καθαρισμού στην τυποποίηση της διαδικασίας καθαρισμού και αφαίρεση του ξηρού ορού, ολόκληρου του αίματος, και των ιών από μολυσμένο instruments.9,11,12 που άλλες μελέτες έχουν βρεί που οι υπερηχητικοί καθαριστές είναι σημαντικά αποτελεσματικότεροι και αποδοτικοί από το χειρωνακτικό τρίψιμο, 11,13 που είναι δύσκολο να τυποποιηθεί και μπορεί να ποικίλει στην αποτελεσματικότητα από πρόσωπο--person.12 σε αντίθεση με το χειρωνακτικό τρίψιμο, οι υπερηχητικοί καθαριστές είναι αυτοματοποιημένοι και τυποποιημένοι και σχεδιασμένοι για να καθαρίσουν τις επιφάνειες που ειδάλλως να είναι απρόσιτες.

 

Εφαρμογή:

Υγειονομική περίθαλψη Οδοντικά και χειρουργικά όργανα, οπτική, podiatry, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Κατασκευή: Αεροδιαστημικός, φαρμακευτικός, υπεράσπιση, ιατρικές συσκευές και ορθοπεδικά μοσχεύματα, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, διήθηση, σχήμα, τρόφιμα και ποτό, επένδυση & λήξη επιφάνειας, ημιαγωγοί, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Αυτοκίνητη συντήρηση, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, ανταλλάκτες θερμότητας, πετρέλαιο & αέριο, εμπορικός λέβητας καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, μίξη, διάσπαση κυττάρων, εξαγωγή, φαρμακευτικό Sonochemistry
Άλλοι παράθυρο τυφλό, γκολφ κλαμπ, εξοπλισμός δερματοστιξιών, anilox κύλινδρος, εξοπλισμός μουσικής, όπλα, ηλεκτρονική, κ.λπ.

 

Γιατί είναι ο υπερηχητικός καθαρισμός τόσο αποδοτικός και αποτελεσματικός;

Όταν η δημιουργία κοιλότητας συμβαίνει κοντά σε ένα βρώμικο αντικείμενο, η κενή δράση που παράγεται από εκείνες τις εκατομμύρια από τις φυσαλίδες που συνεχώς δημιουργεί ένα μικροσκοπικό κύμα πίεσης που φθάνει βαθιά σε κάθε γωνία και σχισμή ακόμη και των λεπτότερων στοιχείων. Αυτό το μικροσκοπικό κύμα πίεσης αποσπά και χωρίζει το ρύπο και άλλους μολυσματικούς παράγοντες και το ανυψώνει ήπια μακριά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό.

Πώς οι υπερηχητικές μηχανές AGSONIC δημιουργούν τη δημιουργία κοιλότητας

Για να δημιουργήσουν τη δημιουργία κοιλότητας, τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC χρησιμοποιούν τις ψηφιακές γεννήτριες Prowave™ κατάστασης προόδου μας για να τροφοδοτήσουν τους ηλεκτρομηχανικούς μετατροπείς που καταδύονται σε μια δεξαμενή του ζεστού νερού. Αυτές οι γεννήτριες ενεργοποιούν τους μετατροπείς που δονούνται έπειτα πολύ γρήγορα. Αυτή η δόνηση στέλνει τα υγιή κύματα μέσω του νερού στις συχνότητες που κυμαίνονται από 25 σε 40kHz που παράγει τη δημιουργία κοιλότητας.

 

Ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής

 

Η αποτελεσματική αποστείρωση απαιτεί τον αποτελεσματικό ιατρικό υπερηχητικό καθαριστή και όταν τον καθαρισμό των επαναχρησιμοποιήσιμων οργάνων και του εξοπλισμού, ο εξοπλισμός & τα απορρυπαντικά μας ικανοποιούν τα πιό απαιτητικά κριτήρια. Οι βιομηχανικοί υπερηχητικοί καθαριστές μας χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν με τον καθαρισμό των οργάνων που δεν μπορούν να καθαριστούν επαρκώς με το χέρι όπως τα σπειροειδή όργανα πληγών όπως τις λαβίδες κ.λπ. βιοψιών. Η υπερηχητική δόνηση στη συχνότητα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό δεν σκοτώνει τους μικροοργανισμούς και τα μολυσματικά αερολύματα μπορούν να παραχθούν.

Οι υπερηχητικοί καθαριστές εργάζονται με την υποβολή των οργάνων στην υψηλή συχνότητα, υψηλής ενέργειας υγιή κύματα. Αυτό αναγκάζει το χώμα για να απομακρυνθεί από τα όργανα και να πέσει στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής, ή αρκετά να χαλαρωθεί ότι θα αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξεπλύματος. Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείται στην υπερηχητική δεξαμενή πρέπει να επιλεχτεί προσεκτικά σύμφωνα με τις συμβουλές από τον κατασκευαστή της δεξαμενής. Βέλτιστα θα είναι ένα ουδέτερο, το χαμηλός-αφρίζοντας προϊόν και οι ενζυματικοί καθαριστές θα έχουν ενισχύσει τα οφέλη σε αυτήν την διαδικασία.

 

Εφαρμογές: Ιατρικά και επιστημονικά εργαστήρια, καθαρίζοντας μέταλλο και πλαστικά μέρη μηχανών, ηλεκτρονικά συστατικά

 

Υπερηχητικοί διακόπτες κυττάρων Sonifier.

 

Οι υπερηχητικοί διακόπτες κυττάρων Sonifier σχεδιάζονται για να φέρουν της βιομηχανίας πιό προηγμένης δείγμα-που επεξεργάζεται τις ικανότητες στο εργαστήριό σας. Συνδέονται προς τα χαμηλή έντασης δείγματα που κυμαίνονται από 0,2 έως 500 μιλ. Αυτοί οι διακόπτες κυττάρων Sonifier παραδίδουν μέχρι 550 Watt της δύναμης. Είναι αρκετά ήρεμοι να λειτουργήσουν σε έναν πάγκο εργαστηρίων χωρίς μια υγιή περίφραξη. Είναι διαθέσιμοι με είτε έναν συμβατικό είτε φορητό μετατροπέα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια διαμόρφωση σωρών για να επεξεργαστούν τα δείγματα μακρύς-διάρκειας, είτε τα δείγματα διαδικασίας γρήγορα με το χέρι που χρησιμοποιεί τον άνετο, εργονομικά-σχεδιασμένο φορητό μετατροπέα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι:

 

Φορητός μετατροπέας - προσφορές ένα εργονομικό πιάσιμο για την άνεση και τον έλεγχο, και ένα τοποθετημένο κουμπί ώθησης και δείκτης των οδηγήσεων για τη σίγουρη λειτουργία

 

Ενεργειακός τρόπος - κατορθώνει τον κύκλο επεξεργασίας για να παραδώσει μια ακριβή, χρήστης-καθορισμένη εισαγωγή της υπερηχητικής ενέργειας (που μετριέται στα τζάουλ), είτε συνεχώς είτε στους μεμονωμένους σφυγμούς. Αντισταθμίζουν αυτόματα οποιαδήποτε μεταβλητότητα, που επεκτείνει ή που κονταίνει τον κύκλο όπως απαιτείται για να παραδώσουν την ακριβή ενεργειακή παραγωγή

Έλεγχος διαδικασίας - τρέχουσες διαδικασίες οργάνων ελέγχου σε μια scrollable, ψηφιακή οθόνη, που παρέχει τις συνεχείς αναπροσαρμογές των βασικών μεταβλητών συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου δύναμης, της ενεργειακής χρήσης, της θερμοκρασίας δειγμάτων, και της προόδου πειράματος

Δείγμα-επεξεργαμένος τα προγράμματα - επιτρέπει στους χρήστες για να δημιουργήσει και να αποθηκεύσει μέχρι 20 προγράμματα επεξεργασίας δειγμάτων. Οι παράμετροι προγράμματος περιλαμβάνουν συνεχές ή παλόμενο ultrasonics χρόνος, ενέργεια, ή τρόποι ελέγχου θερμοκρασίας σφυγμός έγκαιρος/off-time και συνολικών έγκαιρος ενέργειας,/ενέργεια ή εύρος ως ποσοστό

 

Οδοντικός

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει τη μόλυνση και θα αποστειρώσει οποιοδήποτε οδοντικό εξοπλισμό γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Οπτικός

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση των φακών χωρίς ζημία. Βιομηχανικό Ultrasonics καθαρίζουμε τακτικά τα γυαλιά και τα γυαλιά ηλίου μας ultrasonics.

 

Διαρκεί μόνο τα δευτερόλεπτα για να αφαιρέσει εντελώς το πετρέλαιο και το ρύπο που έχει ενισχύσει. Ultrasonics μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις μορφές οπτικών συσκευών και κατασκευής οπτικών συσκευών.

 

 

Καθαρισμός οργάνων

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα όργανα που χρησιμοποιούνται στην ιατρική βιομηχανία. Ultrasonics καθαρίζει και αποστειρώνει μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού που επιτρέπουν γρήγορος και αποτελεσματικός κάθε φορά

 

Κατασκευή συσκευών

Οι ιδανικοί υπερηχητικοί καθαριστές για αυτήν την βιομηχανία είναι οι agsonic μονάδες Powersonic.

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα τμήματα ιατρικών συσκευών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Ultrasonics είναι γρήγορο και αποτελεσματικό μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού.

Χειρουργικές επεμβάσεις ημέρας

Ultrasonics είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των σύνθετων συστατικών. Με τη μοναδική δυνατότητά του ultrasonics θα αφαιρέσει όλη τη μόλυνση από τα ιατρικά συστατικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Ultrasonics είναι γρήγορο και αποτελεσματικό μακριά προ πάντων τα ιατρικά πρότυπα καθαρισμού.

 

Υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός για τη χρήση στη βιομηχανία φαρμάκων

Τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα του Ultrawave χρησιμοποιούνται στη φαρμακευτική διαδικασία παραγωγής για να παραδώσουν τα υψηλότερα πρότυπα καθαρισμού.

 

τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα υψηλής ακρίβειας μας είναι εγκατεστημένα και χρησιμοποιημένα στις πολυάριθμες φαρμακευτικές επιχειρήσεις κατασκευής και επεξεργασίας σε ολόκληρο το UK και την Ιρλανδία.

 

Άλλα πρότυπα για την επιλογή σας:

Πρότυπο Μέγεθος δεξαμενών Μέγεθος μονάδων Όγκος Πραγματική υπερηχητική δύναμη Εκτιμημένη υπερηχητική δύναμη Υπερηχητική συχνότητα Δύναμη θέρμανσης Χρόνος Θερμάστρα
LxWxH (χιλ.) LxWxH (χιλ.) (λ) (ψ) (ψ) (kHz) (ψ) (Λ.) (℃)
Φυματίωση-50 150x135x100 175x160x210 2 50 60 40 150 1-30 0-80
Φυματίωση-100 240x135x100 265x165x220 3.2 100 120 150
Φυματίωση-150A 300x150x100 325x180x225 4.5 150 180 300
Φυματίωση-150B 300x150x150 325x180x280 6.5 150 180 300
Φυματίωση-200 300x240x150 325x265x280 10.8 200 240 450
Φυματίωση-300 330x300x150 360x325x285 15 300 360 450
Φυματίωση-400 500x300x150 530x325x285 22 400 480 600
Φυματίωση-500 500x300x200 530x325x325 30 500 600 600

 

Ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής

Η ψηφιακή σειρά ιατρικού υπερηχητικού καθαριστή μας είναι με τις ψηφιακές αναγνώσεις των οδηγήσεων του χρονομέτρου καθώς επίσης και του ελεγκτή θερμοκρασίας. Οι μηχανές έρχονται με βασισμένη την στον μικροεπεξεργαστή υπερηχητική γεννήτρια που εγκαθίσταται μέσα στις καθαρίζοντας μηχανές με αυτόν τον τρόπο που σώζουν πολύ διάστημα και που κάνουν το μηχανές ενός τις καθαρίζοντας applicaion benchtop.

Ο ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής μας κρατά ψηλά - 25-30 liers του capcity νερού και μπορεί να καθαρίσει όλους τους τύπους χειρουργικών instuments μέσα σε 3-5 λεπτά από τις εφαρμογές. Η μηχανή είναι πολύ πρακτική και εύκολο να λειτουργηθεί και να έρθει με ένα καλάθι πλέγματος ανοξείδωτου. Χρησιμοποιούμε το σώμα SS γιατί όλες οι μηχανές μας κάνουν.

Ο ψηφιακός ιατρικός υπερηχητικός καθαριστής χρησιμοποιείται στις μονάδες CSSD, τις κλινικές, τα νοσοκομεία OTs, τα εργαστήρια και άλλες θέσεις.

Αίτημα

 

Υπερηχητικός καθαριστής νοσοκομείων

Είμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές, τους προμηθευτές και τους εξαγωγείς του νοσοκομείου και των ιατρικών υπερηχητικών καθαρίζοντας μηχανών. Έχουμε τον τυποποιημένο υπερηχητικό καθαριστή 30 μας Lites που έχει 600 Watt της υπερηχητικής δύναμης. έρχεται με τον ψηφιακό ελεγκτή θερμοκρασίας καθώς επίσης και το ψηφιακό χρονόμετρο.

Το ψηφιακό χρονόμετρο είναι διευθετήσιμες ώρες του συνεχούς τρεξίματος της μηχανής ενώ ο ψηφιακός ελεγκτής θερμοκρασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει τη θερμοκρασία του υγρού από 0-80 βαθμούς CEL. Η μηχανή αποτελείται από το μέταλλο SS 316 με το φύλλο 2mm thinkess.  

 

Q: Γιατί είναι ο υπερηχητικός καθαρισμός τόσο αποδοτικός και η επίδραση;

Α: Όταν η δημιουργία κοιλότητας συμβαίνει κοντά σε ένα βρώμικο αντικείμενο, η κενή δράση που παράγεται από εκείνες τις εκατομμύρια από τις φυσαλίδες που συνεχώς δημιουργεί ένα μικροσκοπικό κύμα πίεσης που φθάνει βαθιά σε κάθε γωνία και σχισμή ακόμη και των λεπτότερων στοιχείων. Αυτό το μικροσκοπικό κύμα πίεσης αποσπά και χωρίζει το ρύπο και άλλους μολυσματικούς παράγοντες και το ανυψώνει ήπια μακριά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό.

 

Καθαρότερο 30L 600W Laparoscopic υπερηχητικό ιατρικό CE δύναμης οργάνων διευθετήσιμο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα