Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερηχητικός καθαριστής μείωσης θορύβου

Υπερηχητικός καθαριστής μείωσης θορύβου

[2019-09-29 11:26:15]
Ηχιτικός νέος καινοτόμος άργυρου για τον καθαρισμό από τη μείωση θορύβου υπερηχητική Έναντι των προηγούμενων υπερηχητικών καθαρότερων μηχανών, μείωση τοις εκατό 50% του θορύβου, κανένας σκληρός θόρυβος, ηχεί καλύτερα Άργυρος ηχιτικό τυποποιημένο υπερηχητικό καθαρότερο 2L στην αποθήκη εμπορευμάτων ... Διαβάστε περισσότερα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου υπερηχητικός

Περίπου υπερηχητικός

[2019-06-03 12:15:36]
Τι υπερηχητικός καθαρίζει; Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι η γρήγορη και πλήρης αφαίρεση των μολυσματικών παραγόντων από τα αντικείμενα, που επιτυγχάνεται από τη βύθιση σε μια δεξαμενή του υγρού που είναι έπειτα πλημμυρισμένη με τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας. Αυτά τα μη-ευδιάκριτα υγιή κύματα δημ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1