Αρχική Σελίδα

AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2 3 4 5
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED
workshope
συνεργείο
εργαστήριο agsonic
καθαρισμός στο εργαστήριο πελατών

workshope

Εργοστάσιο

συνεργείο

εργαστήριο agsonic

καθαρισμός στο εργαστήριο πελατών

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  AGSONIC Ultrasonics παρέχει τους καθαριστές πολλών διαφορετικών ποικιλιών, καθώς επίσης και τα αποκλειστικά συστήματα που σχεδιάζονται για συγκεκριμένους λόγους. Τα συστήματα περιλαμβάνουν:

   

  • Πάγκος-ανώτατα και table-top σχέδια για τις μικρότερες εφαρμογές

  • Μεγάλες καθαρίζοντας δεξαμενές

  • Πολυβάθμιοι υπερηχητικοί καθαριστές που διαδικασίες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, του ξεπλύματος, της ξήρανσης, ή του άλλου

  • Υποβρύχια συστήματα για να παρέχει στις υπάρχουσες δεξαμενές τις ικανότητες καθαρισμού

  • Industry-specific καθαριστές για τα αεροδιαστημικά και αυτοκίνητα μέρη που καθαρίζουν τις εφαρμογές

  • Καθαρίζοντας μηχανές λουρίδων και καλωδίων μετάλλων

  • Αυτοματοποιημένα συστήματα: AGSONIC προσφέρει 4 διαφορετικούς τύπους αυτοματοποιημένων συστημάτων

  Ιδιαίτερα-έμπειρο προσωπικό πωλήσεων

  AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

 • OEM / ODM

   

  AGSONIC μοναδικές σχέδιο και κατασκευή

  Προσαρμοσμένα και τυποποιημένα προϊόντα

   

  Η ιδιαίτερα εύκαμπτη προσέγγιση κατασκευής μας επιτρέπει σε μας για να προσφέρει και τις προσαρμοσμένες και τυποποιημένες λύσεις.

   

  Οι προσαρμοσμένες μηχανές μας κατασκευάζονται στα μεταβλητά μεγέθη για τις εφαρμογές ειδικού καθαρισμού. Αυτοί κυμαίνονται από τα μικροτσίπ ως τα μέρη αεροσκαφών, ρολόγια στους δίσκους των αρτοποιών.

   

  Οι συνήθεια-σχεδιασμένες δεξαμενές μας γίνονται στη διαταγή χωρίς πελάτες μας που υφίστανται την ποινική ρήτρα ενός υψηλού κόστους για τις μεταβλητές απαιτήσεις.

   

  Ανά πάσα στιγμή παίρνουμε τη μεγάλη προσοχή στο στάδιο διαβουλεύσεων για να καθιερώσουμε τη σωστή προδιαγραφή, συχνότητα για να ταιριάξουμε το ιδιαίτερο πρόβλημα καθαρισμού.

   

  AGSONIC έχει αναπτύξει, έχει κατασκευάσει και έχει διανείμει μια εκτενή γραμμή ultrasonics σε οποιεσδήποτε διαφορετικές διαμορφώσεις και για πολύ διανομέα cOem

 • Ε & Α

  Μοναδικές σχέδιο και κατασκευή

  Η συνεχής επένδυσή μας στα σύγχρονα προγράμματα λογισμικού και σχεδίου, που συνδυάζονται με την ιδιαίτερα πεπειραμένη και ευφυή ομάδα μας εξασφαλίζει ότι ο υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός AGSONIC είναι στην πρώτη γραμμή της καθαρίζοντας βιομηχανίας.

   

  Επαγγελματική ομάδα Ε&Α που μπορεί να σχεδιάσει τη νέα μηχανή για σας με ένα μοναδικές λογισμικό και μια περίπτωση της βάσης σας μετά από ειδικό αίτημά σας.

   

  Τα καθαρίζοντας προϊόντα μας είναι μοναδικά και στο σχέδιό τους και στην κατασκευή. Έχουν αναπτυχθεί για την εξαιρετικά απόδοση και τα μακρά ζωή. Όπως και την παραγωγή του υπερηχητικού καθαρίζοντας εξοπλισμού, είμαστε επίσης αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού, μια παροχή των υψηλής ποιότητας υπερηχητικών συστατικών και των συνελεύσεων για την εγκατάσταση με διάφορες μορφές βιομηχανικών εγκαταστάσεων για επάνω και ένας σε μη απευθείας σύνδεση καθαρισμός.

   

  AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jane

Τηλ.:: 86-18928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)