Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨηφιακή υπερήχων καθαρότερα

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική
Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

Μεγάλες Εικόνας :  Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Φυματίωση-50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: εγχυτήρας καυσίμων
όνομα: Ψηφιακή υπερήχων καθαρότερα Μεταχειρισμένα: Μέρη αυτοκινήτων ανταλλακτικών
Υπερηχητική δύναμη: 500W συχνότητας: 40 KHz
Υψηλό φως:

ψηφιακή υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή

,

υπερηχητικός ψηφιακός καθαριστής

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική

 

 

Καυσίμων εγχυτήρων καθαρότερη μηχανών καθαρίζοντας μηχανή μίνι υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων συνήθειας υπερηχητική

 

Καθαρισμός των εγχυτήρων καυσίμων

Εάν οι εγχυτήρες καυσίμων είναι περιορισμένοι ή διαρρέοντας, υπάρχουν διάφορες επιλογές να καθαριστούν συμπεριλαμβανομένου:
1. Μια εγχυτήρας-καθαρίζοντας χημική ουσία καυσίμων που χύνεται στη δεξαμενή καυσίμων.
Παρέχει μια αξιοπρόσεχτη διαφορά στη δύναμη και drive-ability μετά από μια χρήση. Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε το σχέδιο ψεκασμού, και τα φίλτρα μπορούν να γίνουν συνδεμένα με τους μολυσματικούς παράγοντες που ελευθερώνονται από τον καθαριστή.
2. Ένας καθαριστής που τρέχει μέσω των ραγών και των εγχυτήρων καυσίμων.
Χρησιμοποιεί τις ισχυρότερες χημικές ουσίες που μέσα τοποθετήστε σε δεξαμενή τους καθαριστές. Ίδια μειονεκτήματα με 1. 
3. Ένας υπερηχητικοί καθαριστής εγχυτήρων και ένας πάγκος ροής εγχυτήρων.
Η συνιστώμενη μέθοδος τους εγχυτήρες. Κύκλοι οι εγχυτήρες καυσίμων ενώ οι άκρες εγχυτήρων καυσίμων βυθίζονται σε ένα υπερηχητικό λουτρό, το οποίο χρησιμοποιεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον υγρό καθαρισμού για να καθαρίσει τους εγχυτήρες καυσίμων. Η μερίδα πάγκων ροής επιτρέπει επίσης σε έναν χρήστη για να εκτελέσει μια δοκιμή ροής πριν και μετά από τον καθαρισμό, και επιτρέπει στο χρήστη για να παρατηρήσει το σχέδιο ψεκασμού εγχυτήρων καυσίμων. Αυτή η μέθοδος απαιτεί ότι οι εγχυτήρες καυσίμων αφαιρούνται από τη μηχανή.

 

Τι υπερηχητικός καθαρίζει;

Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι μια εξαιρετική τεχνική που διευκολύνει τη διαδικασία καθαρισμού. Είναι μια εξαιρετικά λεπτομερής διαδικασία που καθαρίζει αποτελεσματικά τα διάφορα στοιχεία. Αυτή η ισχυρή διαδικασία μπορεί να εκτελέσει την πολύ λεπτομερή εργασία γρήγορα και επιτυχώς να αφαιρέσει τα μικροσκοπικά μόρια από τις σκληρές επιφάνειες. Οι εξωτερικές καθώς επίσης και εσωτερικές επιφάνειες, οι τυφλές τρύπες και οι ρωγμές, μπορούν να καθαριστούν ταυτόχρονα και ομοιόμορφα. Τα λιπαρά, ελαιούχα και κολλώδη μέρη καθαρίζονται αποτελεσματικά με μια υπερηχητική καθαρίζοντας μονάδα.

 

 1. Υπηρεσία αυτοκινήτων: Ξεπλένοντας εξαερωτήρες, εγχυτήρες, εγχυτήρες, πλέγμα φίλτρων καυσίμων που καθαρίζουν (βενζίνη), μεμονωμένα μέρη, συνελεύσεις, και ολόκληροι φραγμοί.
 2. Ιατρική: Πλύσιμο και στίλβωση της οπτικής, της αποστείρωσης και του καθαρισμού των χειρουργικών οργάνων, των φιαλιδίων, οδοντικός και των βιομηχανιών φαρμάκων καθαρότερος επαναχρησιμοποιήσιμος, φόρμες.
 3. Εφαρμοσμένη μηχανική: Καθαρισμός των μερών, των σωλήνων, των καλωδίων, κ.λπ. πρίν τελειώνει, επεξεργαμένος τα μέρη και τα συστατικά στη μηχανή στη συντήρηση, επεξεργασία των μερών μετά από τους ανοίγοντας πάλι, ενώνοντας στενά, αλέθοντας, γυαλίζοντας, καθαρίζοντας διηθητήρες στα καύσιμα και υδραυλικά συστήματα, deburring μέρη.
 4. Ενοργάνωση: Πλύσιμο και στίλβωση της οπτικής, των τμημάτων μηχανικών ακρίβειας, των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και των τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Υπερηχητική δύναμη: 0-100% διευθετήσιμος

2. Χρόνος που θέτει: 0-30min ή συνεχής εργασία 24 ωρών

3. Θέρμανση: 20-80℃ διευθετήσιμος

4: Υπερηχητική συχνότητα: kHz 28 ή kHz 40

5: Υλικό: δεξαμενή πάχους SUS304 2mm για οξύμαχο.

6: Βελτιωμένο σχέδιο PCB για τη σταθερή και ανθεκτική βιομηχανική χρήση

7: Περισσότερο ισχυρό και ομοιόμορφο υπερηχητικό κύμα

8: Με το ελεύθερο καλάθι καπακιών και ανοξείδωτου SUS304

 

Άλλα πρότυπα για την επιλογή σας:

Πρότυπο Μέγεθος δεξαμενών Μέγεθος μονάδων Όγκος Πραγματική υπερηχητική δύναμη Εκτιμημένη υπερηχητική δύναμη Υπερηχητική συχνότητα Δύναμη θέρμανσης Χρονόμετρο Θερμοκρασία θέρμανσης
LxWxH (χιλ.) LxWxH (χιλ.) (λ) (ψ) (ψ) (kHz) (ψ) (Λ.) (℃)
Φυματίωση-50 150x135x100 175x160x210 2 50 60 40 150 1-30 0-80
Φυματίωση-100 240x135x100 265x165x220 3.2 100 120 150
Φυματίωση-150A 300x150x100 325x180x225 4.5 150 180 300
Φυματίωση-150B 300x150x150 325x180x280 6.5 150 180 300
Φυματίωση-200 300x240x150 325x265x280 10.8 200 240 450
Φυματίωση-300 330x300x150 360x325x285 15 300 360 450
Φυματίωση-400 500x300x150 530x325x285 22 400 480 600
Φυματίωση-500 500x300x200 530x325x325 30 500 600 600

 

Ultrasonics: Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να καθαρίσει με αυτοπεποίθηση

Ανεξάρτητα από την πηγή του ρύπου ή της μόλυνσης, τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα άργυρου σχεδιάζονται για να προσαρμόσουν μια ευρεία ποικιλία των χρήσεων στις διαφορετικές βιομηχανίες. Γρήγορα, αποτελεσματικός και αποδοτικός, οι μηχανές μας θα επιτρέψουν σε σας για να καθαρίσουν ουσιαστικά οποιοδήποτε τύπο μέρους ή συστατικού. Ο ακόλουθος είναι ακριβώς μια σύντομη λίστα των πολλών διαφορετικών τύπων στοιχείων που έχουν καθαριστεί χρησιμοποιώντας τα συστήματά μας.

 • Αυτοκίνητος (αυτοκίνητο, φορτηγό, μοτοσικλέτα) δείτε το βίντεο κατωτέρω
 • Αεροπορία (ελικόπτερα, υποστήριξη αεροσκαφών και εδάφους)
 • Προσωπικά βάρκα & ναυτικό
 • Φόρμες εγχύσεων
 • Εστιατόρια, αρτοποιεία & κουζίνες (φίλτρα φούρνων, καυστήρες, δοχεία, τηγάνια, εργαλεία)
 • Μηχανές όλων των τύπων
 • Εργαλεία, καρύδια, μπουλόνια
 • Εξώθηση και Deburring
 • Σχεδόν τίποτα έκανε από το μέταλλο (σιδηρούχο και μη σιδηρούχο), το πλαστικό, το βινύλιο, και το ξύλο.

Ποιο είναι το μήκος του χρόνου καθαρισμού;

Ο χρόνος καθαρισμού θα ποικίλει, ανάλογα με τέτοια πράγματα όπως το χώμα, τη λύση, τη θερμοκρασία και το βαθμό καθαρότητας επιθυμητό. Η ιδιαίτερα ορατή αφαίρεση των χωμάτων πρέπει να αρχίσει σχεδόν αμέσως αφότου αρχίζει η υπερηχητική δράση καθαρισμού. Η καθαρίζοντας χρονική ρύθμιση είναι ο ευκολότερος (και ο συχνότερα κακός) παράγοντας που χρησιμοποιείται για να αντισταθμίσει τις μεταβλητές διαδικασίας. Αν και η διάρκεια κύκλων νέας αίτησης μπορεί να προσεγγιστεί από έναν πεπειραμένο χειριστή, πρέπει συνήθως να επικυρωθεί από την πραγματική χρήση με την επιλεγμένη λύση και τα πραγματικά λερωμένα μέρη.

 

Ποιος είναι ο σκοπός της θερμάστρας μονάδων;

Ο αρχικός σκοπός της θερμάστρας μονάδων είναι να διατηρηθεί μια θερμοκρασία λύσης μεταξύ των καθαρίζοντας κύκλων. Η τεράστια ενέργεια που απελευθερώνεται από τη δημιουργία κοιλότητας θα παραγάγει τη θερμότητα για τον καθαρισμό.

 

Γιατί πρέπει τα καλάθια να χρησιμοποιηθούν;

Τα στοιχεία που καθαρίζονται δεν πρέπει ποτέ να τοποθετηθούν άμεσα στο κατώτατο σημείο δεξαμενών. Οι μετατροπείς (που παράγουν τον υπέρηχο) συνδέονται μερικές φορές με το κατώτατο σημείο της δεξαμενής. Τα στοιχεία που στηρίζονται άμεσα στο κατώτατο σημείο δεξαμενών μπορούν να βλάψουν τους μετατροπείς ή/και να μειώσουν τη δημιουργία κοιλότητας. Επιπλέον, ένας δίσκος ή μια κούπα θα τοποθετήσει το στοιχείο μέσα στη βέλτιστη ζώνη καθαρισμού της δεξαμενής. Ο δίσκος ή η κούπα θα κρατήσει επίσης το φορτίο μαζί και θα επιτρέψει την εύκολες, no-touch αφαίρεση, το στράγγιγμα και τη μεταφορά των στοιχείων στο επόμενο βήμα στη διαδικασία καθαρισμού

 

Ποια είναι η βέλτιστη θερμοκρασία καθαρισμού;

Θερμάνετε συνήθως ενισχύει και επιταχύνει τη διαδικασία καθαρισμού, και οι περισσότερες καθαριστικές λύσεις έχουν ως σκοπό να λειτουργήσουν καλύτερα σε μια ανυψωμένη θερμοκρασία. Ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί η βέλτιστη θερμοκρασία, που θα σας δώσει τα γρηγορότερα, καθαρότερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα, είναι να τρεχτούν οι δοκιμές. Συνήθως, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι μέσα στο 50°C στη σειρά 75°C.

 

 

Κατανόηση της υπερηχητικής δύναμης

 

Όταν ένας υπερηχητικός καθαριστής τρέχει η ηλεκτρική δύναμη καταναλώνεται ομοιόμορφα αλλά απελευθερώνεται στα διαστήματα για να δημιουργήσει τα υγιή κύματα που διαμορφώνουν το υπερηχητικό σήμα. Μερικοί κατασκευαστές εκθέτουν την υπερηχητική μέγιστη δύναμη, άλλοι εκθέτουν τη μέση δύναμη, και κάποια έκθεση και οι δύο.

Κατά σύγκριση του εξοπλισμού την πρέπει να συγκρίνετε βασισμένος στο ίδιο κριτήριο ειδάλλως που θα συγκρίνατε τα μήλα με τα πορτοκάλια.

Ενώ περισσότερη δύναμη δείχνει συνήθως το γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό, περισσότερη δύναμη είναι όχι πάντα καλύτερη.

Πάρα πολλή δύναμη μπορεί να βλάψει τα ηλεκτρονικά μέρη, η επιφάνεια τελειώνει σε ένα μαλακό μέταλλο (π.χ. αργίλιο), και άλλα λεπτά στοιχεία.

Για τον καθαρισμό των εξαιρετικά ευαίσθητων στοιχείων, η διευθετήσιμη δύναμη είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερος ο όγκος της λύσης, η τόσο πιό υπερηχητική δύναμη θα απαιτηθεί για τον καθαρισμό.

Οι περισσότεροι καθαριστές τρέχουν σε μια μέση δύναμη 50 έως 100 Watt ανά γαλόνι, έτσι όσο μεγαλύτερη η δεξαμενή η περισσότερη δύναμη που χρειάζεστε. Μην προσπαθήστε να αυξήσετε την αποτελεσματική δύναμη ενός υπερηχητικού καθαριστή με την κάτω από-πλήρωση της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικές καθαρότερες γεννήτριες που τροφοδοτούν τους μετατροπείς είναι συντονισμένες σε ένα ιδιαίτερο επίπεδο αφθονίας.

Να ενεργοποιήσει τη μονάδα με το λιγότερο ρευστό μπορεί να βλάψει τη γεννήτρια και θα οδηγήσει λιγότερο από το βελτιστοποιημένο καθαρισμό.

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική 0

 

Καθαρίζοντας μηχανή μικρό υπερηχητικό καθαρότερο 2L εγχυτήρων καυσίμων συνήθειας υπερηχητική 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα