Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Καθαριστικό υπερήχων διπλής συχνότητας > 20-80C θερμοκρασιακό εύρος διπλής συχνότητας υπερήχων καθαριστικό με χωρητικότητα δεξαμενής 10L

20-80C θερμοκρασιακό εύρος διπλής συχνότητας υπερήχων καθαριστικό με χωρητικότητα δεξαμενής 10L

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Όροι πληρωμής και αποστολής

Ποσότητα παραγγελίας min: 1

Τιμή: 160

Βρείτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:
Τύπος εμπορίας:
Νέο προϊόν 2020
Matieral:
SUS 304
Μέθοδος καθαρισμού:
Υπερήχθη
Δυνατότητα δεξαμενής:
10 λίτρα
Έκθεση δοκιμής μηχανής:
Παροχή
Περιοχή θερμοκρασίας:
20-80°C
Κλειστές λέξεις:
Υπερηχητικός καθαριστής
Μέγεθος συσκευασίας:
240*135*100 χλστ
Τύπος εμπορίας:
Νέο προϊόν 2020
Matieral:
SUS 304
Μέθοδος καθαρισμού:
Υπερήχθη
Δυνατότητα δεξαμενής:
10 λίτρα
Έκθεση δοκιμής μηχανής:
Παροχή
Περιοχή θερμοκρασίας:
20-80°C
Κλειστές λέξεις:
Υπερηχητικός καθαριστής
Μέγεθος συσκευασίας:
240*135*100 χλστ
20-80C θερμοκρασιακό εύρος διπλής συχνότητας υπερήχων καθαριστικό με χωρητικότητα δεξαμενής 10L

Περιγραφή του προϊόντος:

Διπλή συχνότητα υπερηχογράφησης καθαριστικό

Ο καθαρισμός υπερήχων διπλής συχνότητας είναι μια ισχυρή και ευέλικτη μηχανή καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αποτελεσματικά και διεξοδικά ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.Είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά., καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε επαγγελματική ή οικιακή καθαριότητα.

Επισκόπηση του προϊόντος

Ο καθαριστής υπερήχων διπλής συχνότητας έχει χωρητικότητα 10L, καθιστώντας τον ιδανικό για το καθαρισμό διαφόρων αντικειμένων όπως κοσμήματα, γυαλιά, ρολόγια και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διπλό καθαρισμό ισχύος, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και η πιο σκληρή βρωμιά και βρωμιά απομακρύνονται αποτελεσματικά.

Διπλή ισχύς υπερήχων καθαρισμού

Ο καθαριστής υπερήχων διπλής συχνότητας 10L διαθέτει υπερήχους υψηλής και χαμηλής συχνότητας, παρέχοντας διπλό καθαρισμό ισχύος.Αυτή η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει αποτελεσματικό και ενδελεχές καθαρισμό διαφόρων αντικειμένων, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για λεπτές όσο και για βαριές εργασίες καθαρισμού.

Υλικό SUS304

Το σώμα του καθαριστή υπερήχων διπλής συχνότητας είναι κατασκευασμένο από υλικό SUS304 υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι γνωστό για την αντοχή του στη διάβρωση.Αυτό εξασφαλίζει ότι το καθαριστικό μπορεί να αντέξει την τακτική χρήση και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πολλαπλές επιλογές συνδέσμου

Ο καθαρισμός υπερήχων διπλής συχνότητας έρχεται με πολλαπλές επιλογές πλέγματος, συμπεριλαμβανομένου του πλέγματος των ΗΠΑ, του πλέγματος του Ηνωμένου Βασιλείου, του πλέγματος AU και του πλέγματος ΕΕ.που το καθιστά μια τέλεια επιλογή για όσους ταξιδεύουν συχνά..

Ρυθμιζόμενο εύρος θερμοκρασίας

Το εύρος θερμοκρασίας του υπερηχητικού καθαριστικού διπλής συχνότητας μπορεί να ρυθμιστεί από 20-80 °C, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την πιο κατάλληλη θερμοκρασία για τα αντικείμενα που καθαρίζονται.Αυτό εξασφαλίζει ότι η διαδικασία καθαρισμού είναι απαλή αλλά αποτελεσματική, χωρίς να προκαλέσει καμία ζημιά στα αντικείμενα.

Υψηλή υπερηχητική ισχύς

Ο υπερηχητικός καθαρισμός έχει ισχύ 240W, παρέχοντας ισχυρή δύναμη καθαρισμού για να αφαιρέσει ακόμη και την πιο σκληρή βρωμιά και βρωμιά.Αυτό το καθιστά ιδανικό για το καθαρισμό αντικειμένων που είναι πολύ βρώμικα ή έχουν δύσκολα προσβάσιμες περιοχές που είναι δύσκολο να καθαριστούν με το χέρι.

Ενσωματωμένη βαλβίδα αποχέτευσης

Ο διπλής συχνότητας υπερηχητικός καθαρισμός είναι εξοπλισμένος με μια ενσωματωμένη βαλβίδα αποχέτευσης, καθιστώντας εύκολο να αποχέεται το βρώμικο νερό μετά το καθαρισμό.καθιστώντας τη συνολική διαδικασία καθαρισμού πιο αποτελεσματική και βολική.

Συμπεράσματα

Ο διπλής συχνότητας υπερήχων καθαρισμός είναι μια κορυφαία μηχανή καθαρισμού που προσφέρει αποτελεσματικό και πλήρη καθαρισμό για μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων.και πολλαπλές επιλογές πλέκων το κάνουν ένα must-have για όποιον ψάχνει για μια ισχυρή και ευέλικτη λύση καθαρισμούΕπενδύστε στο διπλό συχνότητα υπερήχων καθαριστή σήμερα και να βιώσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του διπλού καθαρισμού ισχύος!

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Υπερήχθη καθαριστικό διπλής συχνότητας
 • Έκθεση δοκιμής μηχανής: Παροχή
 • Κελύφη αποστράγγισης: Ναι
 • Τύπος πρίζας: πρίζα ΗΠΑ, πρίζα Ηνωμένου Βασιλείου, πρίζα AU, πρίζα ΕΕ
 • Υλικό: SUS 304
 • Λειτουργία Degas: Ναι
 • Μηχανή καθαρισμού υπερήχων διπλής ισχύος
 • 10L Υπερηχητικό καθαριστικό διπλής ισχύος
 • Υπερήχθη καθαριστικό
 • Βιομηχανικό υπερηχητικό καθαριστικό
 • Καθαριστικό υπερήχων διπλής συχνότητας
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Διπλή συχνότητα υπερηχογράφησης καθαριστικό
Δυνατότητα δεξαμενής 10 λίτρα
Βαλβίδα αποχέτευσης - Ναι, ναι.
Τύπος πρίζας ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, AU, ΕΕ
Ηλεκτρική τροφοδοσία ΑΕ 100-120 50/60Hz
Δυναμικό ισχύος:
Μέγεθος συσκευασίας 240*135*100 χιλιοστά
Τύπος εμπορίας Νέο προϊόν 2020
Περιγραφή Εξοπλισμός υπερήχων καθαρισμού 10L
Ποσότητα μετατροπέων 4 κομμάτια
Υπερηχητική ισχύς 240W
Μέθοδος καθαρισμού Υπερήχθη
Κλειδιά Υπερηχητικό καθαριστικό, Μηχανή καθαρισμού υπερηχητικού διπλής συχνότητας, Μηχανή καθαρισμού υπερηχητικού διπλής ισχύος
 

Εφαρμογές:

Διπλή συχνότητα υπερηχογράφησης καθαριστικό

Ο καθαρισμός υπερήχων διπλής συχνότητας είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο μηχάνημα καθαρισμού που χρησιμοποιεί δονήσεις υψηλής συχνότητας για να καθαρίζει πλήρως και απαλά ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.Με τη διπλή λειτουργία ισχύος και απολύμανσης, αυτό το υπερηχητικό καθαριστικό είναι απαραίτητο για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο καθαρισμού.

Σενάρια εφαρμογής

Ο διπλής συχνότητας υπερήχων καθαρισμός είναι κατάλληλος για μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων:

 • Οικιακή χρήση: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία απαλού καθαρισμού για ευαίσθητα αντικείμενα όπως κοσμήματα, γυαλιά και ρολόγια,ή να αλλάξετε στη λειτουργία αποδοτικού καθαρισμού για πιο δύσκολα καθήκοντα όπως η αφαίρεση πεισματικών λεκέδων από τα μαγειρικά σκεύη και τα αξεσουάρ του μπάνιου.
 • Επαγγελματική χρήση: Τα ευπροσάρμοστα χαρακτηριστικά αυτού του υπερηχητικού καθαριστικού το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε σαλόνια, σπα, σαλόνια τατουάζ και άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.και με ελαφρύ εξοπλισμό,, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για τους πολυάσχολους επαγγελματίες.
 • Βιομηχανική χρήση: Με την ισχυρή τεχνολογία υπερήχων διπλής συχνότητας και τους μετατροπέες 4pcs, αυτό το υπερήχων καθαριστικό είναι ιδανικό για βιομηχανικά περιβάλλοντα.ηλεκτρονικά εξαρτήματα, και άλλα μεγάλα και βαριά αντικείμενα.
Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Ο διπλής συχνότητας υπερήχων καθαρισμός ξεχωρίζει για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένων:

 • Λειτουργία Degas: Αυτό το χαρακτηριστικό αφαιρεί τις φυσαλίδες αέρα από το διάλυμα καθαρισμού, εξασφαλίζοντας μια πιο λεπτομερή και αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού.
 • Διπλής συχνότητας υπερηχητικό καθαρισμό: Με τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των συνθηκών υψηλής και χαμηλής συχνότητας, αυτό το καθαριστήριο μπορεί να αντιμετωπίσει ευκολότερα ένα ευρύ φάσμα εργασιών καθαρισμού.
 • Διπλή ισχύς: Οι υψηλής συχνότητας δονήσεις αυτού του υπερηχητικού καθαριστικού επιτρέπουν απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ οι χαμηλής συχνότητας δονήσεις είναι ιδανικές για την αφαίρεση σκληρών λεκέδων και βρωμιάς.
 • Πολυλειτουργικό: Ο καθαριστής υπερήχων διπλής συχνότητας μπορεί να καθαρίσει διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, γυαλιών, ρολογιών, εργαλείων, οργάνων και εξαρτημάτων μηχανημάτων.
 • Ευρύ εύρος θερμοκρασιών: Το εύρος θερμοκρασιών 20-80°C επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό διαφόρων τύπων υλικών.
 • Συμπληρωματικό μέγεθος: Με μέγεθος συσκευασίας 240*135*100 χιλιοστών, αυτό το υπερηχητικό καθαριστικό είναι συμπαγές και φορητό, γεγονός που το καθιστά εύκολο στην αποθήκευση και τη μεταφορά.
Επιλογές συνδετήρα

Ο καθαριστής υπερήχων διπλής συχνότητας έρχεται με διάφορες επιλογές πλέγματος για να ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες και ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των US Plug, UK Plug, AU Plug και EU Plug.

Απολαύστε τη Δύναμη του Διπλού Τύπου Υπερήχων Καθαρισμού

Αποχαιρετήστε τις βαρετές και χρονοβόρες μεθόδους καθαρισμού και αναβαθμίστε στην διπλή συχνότητα υπερήχων καθαρισμού για αποτελεσματικό, απαλό και πλήρη καθαρισμό.ή βιομηχανική χρήση, αυτό το πολυλειτουργικό καθαριστικό είναι απαραίτητο για όποιον αναζητά μια ισχυρή και ευέλικτη λύση καθαρισμού.

 

Συσκευή και αποστολή:

 

Συσκευή και αποστολή

Το καθαριστήριο περιβάλλεται πρώτα με ένα στρώμα προστατευτικού αφρού, ακολουθούμενο από ένα στρώμα περιτύλιξης φυσαλίδων.Στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι και σφραγίζεται με ταινία συσκευασίας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιάΗ συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τις αυστηρές συνθήκες της αποστολής και του χειρισμού, εξασφαλίζοντας ότι το καθαριστήριο σας φτάνει σε τέλεια κατάσταση.

Μόλις το δέμα είναι έτοιμο, αποστέλλεται στον επιθυμητό προορισμό σας μέσω μιας αξιόπιστης και αποτελεσματικής υπηρεσίας ταχυμεταφορών.συμπεριλαμβανομένης της ταχείας και της κανονικής αποστολήςΟι πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την παράδοση της παραγγελίας σας.

Επιπλέον, η ομάδα μας φροντίζει ιδιαίτερα να διασφαλίσει ότι το προϊόν είναι κατάλληλα επισήμαντο με οδηγίες χειρισμού και τυχόν απαραίτητες προειδοποιητικές ετικέτες, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς αποστολής.

Κατανοούμε τη σημασία της έγκαιρης παράδοσης και προσπαθούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν.Η διαδικασία συσκευασίας και αποστολής μας είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για τους πελάτες μας., επιτρέποντάς σας να λάβετε το διπλό συχνότητα υπερήχων καθαριστικό σας έγκαιρα και με ασφαλή τρόπο.

 

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε1: Ποια είναι η συχνότητα του διπλού συχνότητας υπερηχητικού καθαριστικού;
 • Α1: Η συχνότητα του διπλού συχνοτήτων υπερηχητικού καθαριστικού είναι 40kHz και 28kHz.
 
 • Ε2: Μπορεί αυτό το καθαριστικό να χρησιμοποιηθεί για το καθαρισμό ευαίσθητων αντικειμένων;
 • Α2: Ναι, η λειτουργία διπλής συχνότητας επιτρέπει απαλό καθαρισμό σε 40kHz, κατάλληλο για ευαίσθητα αντικείμενα.
 
 • Ε3: Πόσο καιρό διαρκεί η διαδικασία καθαρισμού με αυτό το καθαριστήριο;
 • Α3: Η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί συνήθως μεταξύ 5-10 λεπτών, ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του αντικειμένου που καθαρίζεται.
 
 • Ε4: Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε αυτό το καθαριστικό με κοσμήματα;
 • Α4: Ναι, η λειτουργία διπλής συχνότητας επιτρέπει απαλό καθαρισμό στα 40kHz, καθιστώντας την ασφαλή για χρήση με ευαίσθητα αντικείμενα όπως κοσμήματα.
 
 • Ε5: Ποια είναι η χωρητικότητα της δεξαμενής αυτού του καθαριστικού;
 • Α5: Η χωρητικότητα της δεξαμενής αυτού του καθαριστικού είναι 10 λίτρα, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για καθαρισμό ποικίλων ειδών ταυτόχρονα.
Παρόμοια προϊόντα