Να στείλετε μήνυμα
Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Miss. Lenore
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd

Κίνα Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd
Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd
Acme (Shenzhen) Technology Co., Ltd
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική
Τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας:
Κατασκευαστής
Εμπορικές μάρκες:
ΑΚΜΕΣΟΝΙΚ
Αριθμός εργαζομένων:
120~150
Ετήσιες πωλήσεις:
6000000-8000000
Έτος ίδρυσης:
2016
Εξαγωγικές π.κ.:
80% - 90%
Πληροφορίες εταιρείας

                                                                       Επαγγελματίας κατασκευαστής υπερήχων καθαριστικών

Η AcmeSonic κατασκευάζει υπερηχητικά καθαριστικά εξαρτημάτων εδώ και χρόνια, παρέχοντας στους κατασκευαστές τα υψηλότερης ποιότητας συστήματα που είναι διαθέσιμα.Είμαστε αφιερωμένοι στην κατασκευή συστημάτων πολλών τύπων και στυλ που περιλαμβάνουν οικιακό υπερήχων καθαριστή, μικρά υπερηχητικά καθαριστικά επιτραπέζιου επιπέδου, μεγάλα συστήματα μίας δεξαμενής για μούλα ένεσης είναι άλλα μεγάλα εξαρτήματα, πλυντήρια ταινιών ταινιών και μετάλλων, πλυντήρια αεροδιαστημικών εξαρτημάτων,Μηχανές πολλαπλών σταδίων που περιλαμβάνουν καθαρισμό, ξεπλύσιμο και ξήρανση, συστήματα αυτοματισμού και εξατομικευμένο εξοπλισμό σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες σας.

 

Η ACMESONIC ιδρύθηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016 και βρίσκεται στο SHENZHEN. Το 2023, ένα νέο εργοστάσιο ιδρύθηκε στο Jiangmen, Guangdong.Η ACMESONIC διαθέτει άφθονους οικονομικούς πόρους και έχει μια γενική επένδυση 10 εκατ.,000Έχουμε δημιουργήσει εξαιρετικές ομάδες που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό προϊόντων,Έλεγχος ποιότητας και επιθεώρηση και λειτουργία της εταιρείας. OEM και ODM είναι ευπρόσδεκτοι σε εμάς! έχουμε δημιουργήσει τις εξαιρετικές ομάδες μας που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη προϊόντων και το σχεδιασμό, τον έλεγχο της ποιότητας και την επιθεώρηση και την εκτέλεση της εταιρείας.

Υπηρεσίες

1Εγγύηση:
12 μηνών εγγύηση γιαΑΚΜΕΣΟΝΙΚΥπερηχητικό καθαριστικό.

2Τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής:
Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος κατά τη διάρκεια της εγγύησης, τα ανταλλακτικά θα αποσταλούν δωρεάν.

3Πλεονέκτημα:

Απαντήστε στο αίτημά σας εντός 24 ωρών.

Πέντε χρόνια Πληροφορίες από το προσωπικό που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας με άπταιστη αγγλική.

Τα προϊόντα OEM και OEM είναι διαθέσιμα εάν η ποσότητα είναι μεγάλη.

Προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικά για όλα τα προϊόντα μας.

Έχουμε το δικό μας τμήμα R & D, έτσι ώστε το σταθερό PCB μπορεί να προσφερθεί.

 

 

4- Επιθεώρηση πρώτων υλών:
Οι περισσότεροι από τους προμηθευτές πρώτων υλών μας είναι οι καλύτεροι, το QC μας και οι μηχανικοί θα κάνουν αυστηρή επιθεώρηση της πρώτης ύλης βήμα προς βήμα για να διασφαλίσουμε ποιοτικό προϊόν.Οποιοδήποτε μη εξειδικευμένο υλικό θα απορριφθεί για να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα..
Είναι η ενέργεια που απελευθερώνεται από αυτή την κατάρρευση που θα βοηθήσει ένα απορρυπαντικό να σπάσει τους δεσμούς μεταξύ των τμημάτων και του εδάφους τους.

5. 100% επιθεώρηση προϊόντος:
Η ομάδα ελέγχου ποιότητας ελέγχει την διαδικασία παραγωγής για να βεβαιωθεί ότι η μηχανή είναι 100% ικανή.Και ο πωλητής θα στείλει φωτογραφίες για έλεγχο..

Ιστορία

Η ACME ((SHENZHEN) Technology Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2016, η κύρια έρευνα και ανάπτυξη και κατασκευή διαφόρων τύπων συσκευών καθαρισμού με υπερήχους και άλλων οργάνων και εξοπλισμού καθαρισμού,είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής συσκευών καθαρισμού υπερήχων, ειδικευόμενη σε νέες επιχειρήσεις και εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία ακολουθεί το σχέδιο ανάπτυξης της μάρκας "με έδρα τη Νότια Κίνα, ακτινοβολία, που αντιμετωπίζει τη χώρα, που αντιμετωπίζει το εξωτερικό",το 2017Το 2017, η εταιρεία δημιούργησε ένα υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ.υπεύθυνος για τις εισαγωγές και εξαγωγές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


Το 2018, ιδρύσαμε ένα τμήμα χύτευσης, η εταιρεία ACME αναβαθμίζει καινοτόμους κατασκευαστές μηχανών καθαρισμού υπερήχων που βασίζονται στην τεχνολογία, με δομικό σχεδιασμό, ανάπτυξη προϊόντων,Εργαστήριο κατασκευής καλούπιων και εμβολιασμού, οι προσπάθειες να ταιριάζουν με τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων.
Στα τέλη του 2019, η εταιρεία δημιούργησε ένα ανεξάρτητο κέντρο λειτουργίας στο Shenzhen, με έκταση γραφείων άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων, ορίζει πωλήσεις, ανθρώπινο δυναμικό, χρηματοδότηση, ένα ολοκληρωμένο κέντρο λειτουργίας.Η εταιρεία ACME στην εμπορία προϊόντων και τις πωλήσεις και το επίπεδο διαχείρισης της εταιρείαςΤο ίδιο έτος, η εταιρεία εισήγαγε και εφάρμοσε ολοκληρωτικά το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001.η εταιρεία εισήγαγε και εφάρμοσε πλήρως το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001, η οποία βελτίωσε περαιτέρω το επίπεδο διαχείρισης της εταιρείας και προσπάθησε να επιτύχει τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας της "διαχείρισης στο επίπεδο, ποιότητας στο επίπεδο, αποτελεσματικότητας στο επίπεδο,Επιχείρηση σε κλίμακα", ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της συνεχούς βελτίωσης και της βιώσιμης λειτουργίας.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2020, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες παραγωγικής ικανότητας της εταιρείας, στην επαρχία Hunan για τη δημιουργία κέντρων παραγωγής και κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, με έκταση εργοστασίου άνω των 8.000 τετραγωνικών μέτρων,για να καλύψει την ετήσια παραγωγή των υπερηχητικών καθαριστικών μηχανών πάνω από 300Χιλιάδες μονάδες.

Το 2023, προκειμένου να ανταποκριθεί στους πελάτες στην περιοχή Guangdong, σχεδιάζοντας μια έκταση κατασκευής άνω των 28.000 τετραγωνικών μέτρων εργοστάσιο στο Jiangmen.Χάλυβας και κατασκευήΑναμένεται να ικανοποιήσει την ετήσια παραγωγή υπερηχητικών οργάνων και εξοπλισμού άνω των 500.000 μονάδων.


Η εταιρεία σύμφωνα με το "ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, να δημιουργήσει την καλύτερη απόδοση" σκοπό, τη συνοχή ενός αριθμού επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού και ώριμη ομάδα πωλήσεων,ο αριθμός των εργαζομένων έφτασε τα 200 άτομαΑντιμετωπίζοντας τις αυξανόμενες περιβαλλοντικές και υγειονομικές απαιτήσεις της κοινωνίας, όλα τα μέλη της εταιρείας προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να καινοτομούν και να προσπαθούν να επιστρέφουν στους πελάτες με τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία να "συνδέονται με το δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης" επιχειρηματική φιλοσοφία και το προσωπικό προόδου μαζί, για την εγχώρια και διεθνή ζήτηση της αγοράς,να αναπτύξει με σθεναρότητα το πρότυπο μηχανών καθαρισμού με υπερήχους και εξοπλισμού αυτοματισμού και οικιακών συσκευών και άλλων προϊόντων και αγορών. Για την πράσινη, υγιεινή καθαρή ενέργεια προσανατολισμένη, να προχωρήσει, την καινοτομία και την υποστήριξη, τη χρήση του διασυνδεδεμένου κόσμου, σε συνδυασμό με μια ποικιλία από κανάλια για να συνεχίσει να δημιουργεί αξία για τους πελάτες,μέσω αδύναμων εργασιών, τη δημιουργία μιας καλής συνεργασίας στην εφοδιαστική αλυσίδα, για να βρεθεί η καλύτερη θέση κόστους.


Μετά από λίγα χρόνια ανεξάρτητης έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία έχει αναπτύξει και αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες.και έχει ένα αριθμό ευρεσιτεχνιώνΦυσικά, θα ακολουθήσουμε, όπως πάντα, το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας για να κάνουμε την επιχείρηση μεγαλύτερη και ισχυρότερη.


ACME με καλή τεχνολογία και προϊόντα, καθώς και τέλεια προ-πώληση, πώληση, μετά την πώληση υπηρεσία, ειλικρινά ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε λαμπρό μαζί σας!

Η ομάδα μας

Εταιρεία κατασκευής

●Μέσα από τον έλεγχο της διαδικασίας "5S", την προ-διαχείριση και την μοναδική κατασκευή, μια εύλογη παραγωγή

●5 γραμμές παραγωγής, υψηλής αποδοτικότητας ικανότητα παραγωγής

●Μεγάλη μέση ημερήσια παραγωγική ικανότητα, ταχεία παράδοση

●Πολλοί μηχανικοί με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία υπερήχων

 

Ομάδα Ε&Α

Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας & Εκτέλεση του συστήματος ποιότητας ISO σοβαρά

IQC: Όλο το εισερχόμενο υλικό πρέπει να περάσει το IQC πριν από την απογραφή

1.Πρώτη επιθεώρηση αντικειμένου

3.Επιθεώρηση δείγματος

ΟQC: Έλεγχος ποιότητας των εξόδων προϊόντων

 

Ομάδα πωλήσεων

Ο πωλητής είναι η γέφυρα μεταξύ του εργοστασίου και του πελάτη. Ένας καλός πωλητής μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.Έτσι μπορούμε να σας δώσουμε την επαγγελματική καθοδήγηση πριν από την αγορά και την γρήγορη ανταπόκριση για την μετά την πώληση.