Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερηχητική τυφλή καθαρίζοντας μηχανή

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή
10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή 10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

Μεγάλες Εικόνας :  10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-2072S
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: Θερμαμένη υπερηχητική δεξαμενή
επιλογή: Πλύσιμο και ξέβγαλμα βιομηχανία: Τυφλή καθαρίζοντας μηχανή
Long: Τυφλός καθαριστής 10 FT/3000mm χρόνος καθαρισμού: 2-3minmutes
Υψηλό φως:

τυφλή καθαρίζοντας μηχανή παραθύρων

,

τυφλός καθαρίζοντας εξοπλισμός παραθύρων

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή

 

Η γρηγορότερη, καλύτερα τυφλή τεχνολογία καθαρισμού προσφέρει τη δυνατότητα για την επιχειρησιακή αύξηση.

• Οι υπερηχητικές τυφλές λύσεις καθαρισμού είναι ευγενείς και άρωμα-ελεύθερες

• Κλινικά παρουσιασμένος για να μειωθούν τα άκαρια σκόνης και άλλα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα

 

Τυφλός καθαρισμός

Ο ενετικός τυφλός το καθαρισμός είναι μια χρονοβόρα διαδικασία κατά χρησιμοποίηση των συμβατικών μεθόδων. ΑΛΛΑ με ultrasonics οποιαδήποτε εργασία ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι απλός, αποδοτικός και παρακαλώντας στο μάτι όπως μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά σας ο τυφλός μπορεί να αφαιρεθεί και να βάλει το συνοδευτικό καθαριστή από πάντα πριν. Με την ενίσχυση ενός υπερηχητικού τυφλού καθαριστή λύσεων Eco καθαρίζοντας που σχεδιάζεται μεμονωμένα για τους τυφλούς, θα καθαρίζετε περισσότερους τυφλούς γρηγορότερα από πάντα πριν.

 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον υπερηχητικό τυφλό καθαρισμό;

1. Υπερηχητική συχνότητα: 28khz και 40khz είναι το δημοφιλές, η αφαίρεση 28khz είναι ισχυρότερο στη δύναμη καθαρισμού, αλλά, 40khz ή η υψηλότερη συχνότητα που η μικρότερη κλίμακα της διείσδυσης, η μηχανή μπορεί επίσης έχτισε με τη διαφορετική συχνότητα δύο για να παρέχει ένα μίγμα της επιθετικής ισχύος και λεπτών μορίων, KEEPLEADER παρέχει επίσης τη λειτουργία της έντασης της δύναμης έτσι ώστε υπερηχητικός μπορεί να είναι πολύ ευγενής για τα λεπτά στοιχεία και επιθετικότερος όπου χρειάζεται

2. Λύση: ανεξάρτητα από τη μηχανική δυνατότητα διαθέσιμη, η αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού καθαρισμού επηρεάζεται από το ποσό νερού στη δεξαμενή και ο τύπος λύσης, υπερηχητικός τυφλός καθαρισμός είναι συχνά χρησιμοποιημένο σαπούνι

3. Χρόνος καθαρισμού: Εάν η εμβύθιση μια λεκιασμένη νικοτίνη βινυλίου κατακόρυφος στην υπερηχητική δεξαμενή, μέσα wisps στιγμών του smudgy κίτρινου grime θα παρατηρούταν επιπλέοντας μακριά στο νερό, ο αποτελεσματικός υπερηχητικός τυφλός καθαρισμός απαιτεί την προσοχή στα στοιχεία που καθαρίζονται και το βαθμό και τον τύπο ακαθαρσίας σχετικούς, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του βρώμικου που αφαιρείται στο πρώτο λεπτό ή λιγότεροι της βύθισης στην καθαρίζοντας δεξαμενή της υπερηχητικής τυφλής καθαρίζοντας μηχανής, ύφασμα τυφλό προσροφά περισσότερη ενέργεια που σκληρό αντικείμενο και αποκρίνεται με τις διαφορετικές ταχύτητες

4. Υλικό: δεδομένου ότι ο υπερηχητικός καθαρισμός περιλαμβάνει τη βύθιση νερού, είναι σημαντικό να περιοριστεί η αίτησή του στο υλικό που μπορεί να είναι ακίνδυνα βυθίζεται στο νερό, υπερηχητικό δεν είναι το πρόβλημα εάν το ύφασμα συρρικνώνεται, gules αποτυγχάνει, ή το τρέξιμο χρωστικών ουσιών, αυτό ήταν το ασυμβίβαστό τους με το νερό που προκάλεσε πιθανώς το πρόβλημα, ενώ οι περισσότεροι σκληροί τυφλοί και πολλοί τυφλοί υφάσματος μπορούν να είναι αποτελεσματικά καθαρισμένη χρησιμοποίηση υπερηχητική, η ηλικία της σκιάς (ήλιος αποδυνάμωσε το ύφασμα, τις κόλλες που κρυσταλλώνονται με την ηλικία, κ.λπ.) και ο τύπος ακαθαρσίας του παρόντος μπορεί να περιορίσει τι (εάν τίποτα) μπορεί να γίνει από την άποψη του υπερηχητικού καθαρισμού, τις σκουραίνοντας κυψελωτές σκιές δωματίων ή το νερό οι ευαίσθητες κόλλες μπορούν να βλαφθούν με τον υπερηχητικό καθαρισμό.

 

Τι υπερηχητικός τυφλός καθαρίζει;

 

Ultrasonics είναι μια μέθοδος τους τυφλούς και τις σκιές παραθύρων σας μέσω της χρήσης των υγιών κυμάτων. Είναι γρήγορο, ευγενές, αποδοτικό, και χρηματοκιβώτιο. Καμία επικίνδυνη χημική ουσία δεν περιλαμβάνεται στη διαδικασία καθαρισμού. Ultrasonics καθαρίζει vanes/slats των τυφλών, της επικεφαλής ράγας, καθώς επίσης και των σκοινιών, των σειρών και της ράβδου. Οι τυφλοί σας είναι όπως νέο πάλι!

 

Γιατί υπερηχητική τυφλή καθαρότερη μηχανή ανάγκης

Μετά από να αγοράσετε τους τέλειους τυφλούς παραθύρων, αισθάνεστε ανυψωμένοι, αλλά κάθε όμορφο πράγμα στη ζωή έρχεται με μια ευθύνη. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο σφιχτό το πρόγραμμά σας είναι, ακριβώς δεν ξεχνά να καθαρίσει τους τυφλούς σας σε τακτό χρονικό διάστημα. Βρώμικος ένας τυφλός φαίνεται όχι μόνο dingy, αλλά και δημιουργεί τον όρο dicey στην υγεία σας. Ο κατατεθειμένος ρύπος περιέχει τα βακτηρίδια, το μύκητα, το αλλεργιογόνο, κ.λπ.

Η υπερηχητική τυφλή τεχνολογία καθαρισμού μια υπερηχητική τυφλή καθαρότερη μηχανή με ένα ήπιο σαπούνι διαμορφώνει πολλές μικροσκοπικές φυσαλίδες. Τα υγιή κύματα από τη μηχανή παράγουν μια συμπιέζοντας επίδραση. Χτυπά έξω το ρύπο και τα μικρόβια από τους βυθισμένους τυφλούς. Αυτό είναι η γρηγορότερη μέθοδος καθαρισμού. Χωρίς οποιεσδήποτε χημικές ουσίες, παρέχει τον αποδοτικό καθαρισμό. Ο υπερηχητικός τυφλός καθαρισμός είναι ο τέλειος για το πανέμορφο παράθυρό σας τυφλό.

 

Πώς ο καθαρισμός υπερηχητικών τυφλός και σκιάς λειτουργεί;

 

Καθαρίζοντας δεξαμενή Ulatrasonic

Η υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή μας δημιουργεί τα δομένος υγιή κύματα στο θερμό νερό που παράγουν με τη σειρά τις μικροσκοπικές φυσαλίδες που αφαιρούν ήπια τα ορατά και μικροσκοπικά μόρια ρύπου από ένα αντικείμενο. Αυτές οι φυσαλίδες είναι τόσο μικρές επιτρέποντας σε κάθε ρωγμή και κοιλότητα για να καθαριστούν μαζί με το ρύπο, τους επίμονους λεκέδες και τους βιολογικούς ρύπους. Η υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού σπάζει το στατικό δεσμό με την ενίσχυση μιας ήπιας βιοδιασπάσιμης καθαριστικής λύσης. Οι τυφλοί ξεπλένονται και έπειτα ξηρός. Αυτό αφήνει τους τυφλούς/τις σκιές καθαρούς και το σημείο σας ελεύθερο. Ο υπερηχητικός τυφλός και καθαρισμός σκιάς δεν γρατσουνίζει, δεν κοιλαίνει ή βλάπτει τα στοιχεία ο τρόπος που οι συμβατικές μέθοδοι καθαρισμού μπορούν.

 

 

Καθαρίζω τους τυφλούς μου. Δεν είναι τόσο αρκετά αγαθό;

Το ξεσκόνισμα χεριών δημιουργεί τη στατική ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό προσελκύει τη σκόνη, το ρύπο και μόνο τα χώματα η επιφάνεια ξανά ή αιτίες μια συγκέντρωση των αλλεργιογόνων. Έχετε τρίψει πάντα στην τυφλή επιφάνεια και έχετε παρατηρήσει ένα λεπτό στρώμα της σκόνης που έρχεται μακριά αφότου καθαρίσατε ακριβώς; Αυτοί οι μικροί μολυσματικοί παράγοντες μπορούν να εισπνεστούν. Η πλύση πίεσης και ο καθαρισμός ατμού μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια των τυφλών. Οι οικιακοί καθαριστές μπορούν να αφαιρέσουν το χρώμα ή να λεκιάσουν τους τυφλούς. Δεν μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα περίπλοκα μέρη των τυφλών σας όπως τον υπερηχητικό καθαρίζοντας εξοπλισμό μας.

 
 
Περιγραφή προϊόντων

Καθαρίζοντας Slat πλαστικού ή μετάλλων περσικές ενετικές κάθετες ρωμαϊκές υπερηχητικές τυφλές καθαρίζοντας μηχανές τυφλών σκιάς μίνι

Συνοπτική εισαγωγή:

  • Αυτή η διαδικασία αρχίζει με μια δεξαμενή που γεμίζουν με το μαλακό νερό. Αυτή η δεξαμενή χρησιμοποιεί τα υγιή κύματα μέσω έξω του νερού για να αφαιρέσει το ρύπο, καπνίζει, και άλλα συντρίμμια από τους τυφλούς σας.
  • Ο υπερηχητικός τυφλός την καθαρισμός είναι ένας απλός και ένας ικανός τρόπος να κατασταθούν οι τυφλοί σας καθαροί και να κρατηθούν εκείνος ο τρόπος πιό μακροχρόνιος, παρά κατά χρησιμοποίηση άλλων μεθόδων τυφλού καθαρισμού.
  • Οι υπερηχητικοί τυφλοί καθαριστές μπορούν αποτελεσματικά να καθαρίσουν και να προσαρμόσουν όλους τους τύπους τυφλών συμπεριλαμβανομένων Βενετών, των verticals, των duettes, των σκιαγραφιών, των υφαμένων ξύλων και των πτυχωμένων σκιών.

 

Τι dirties μπορεί να καθαριστεί;

Ο υπερηχητικός καθαρισμός με το υγιές κύμα είναι ο γρηγορότερος, ευκολότερος τρόπος να καθαριστούν οι τυφλοί, οι σκιές, και περισσότεροί σας, να αφαιρεθεί βρώμικος, η σκόνη, το λίπος, το σημείο, ο καπνός, το δακτυλικό αποτύπωμα, η νικοτίνη, και η γύρη, καθώς επίσης και άλλοι συσσωρευτές αλλεργιογόνου, βοήθειες αποτρέπουν τη στατική και συγκέντρωση αγωγών

 

 

 

Επιχείρηση των τυφλών καθαριστών:

Περισσότεροι & περισσότεροι πελάτες που προσπαθούν να παρέχει την καθαρίζοντας υπηρεσία στους πελάτες τους.

Ο χρόνος καθαρισμού κάθε τυφλού είναι για τα δευτερόλεπτα με υπερηχητικό.

Εάν παρέχουμε την καθαρίζοντας υπηρεσία στους πελάτες, το κέρδος είναι κάθε μέρα US$100.

Ένας μήνας (20 ημέρες) είναι US$2000.

Ένα έτος (240days) US$24000.

Η οικονομικά ενεργή ζωή μηχανών είναι περίπου 5~6 έτη ή περισσότερο.

 

 

Προδιαγραφές:

Διαμορφώστε το αριθ. Τ-2048 Τ-2060 Τ-2072
Υπερηχητικό μέγεθος δεξαμενών (χιλ.) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Μέγεθος δεξαμενών ξεπλύματος (χιλ.) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Εξωτερικός αμυδρός. (χιλ.) 2380x630x620 2580x670x720 3180x670x720
Ικανότητα 176liter 264liter 330liter
Υπερηχητική δύναμη 2400W 3000W 3600W
Δύναμη θέρμανσης 3KW 6KW 9KW
Αριθμοί μετατροπέων 48pcs 60pcs 72pcs
Υπερηχητική συχνότητα 28khz ή 40khz
Χρονόμετρο 0~30min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 20~80C διευθετήσιμος
Υλικό Ανοξείδωτο 304
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V, 3phase, 3phase AC380V/415V
Προαιρετικός Ξεραίνοντας ράφι, ξεραίνοντας δίσκος, αεροφυσαλίδα

 

 

Υπερηχητικές τυφλές καθαρίζοντας μονάδες

 

Βιομηχανικό Ultrasonics προσφέρει δύο τυποποιημένα μεγέθη των υπερηχητικών τυφλών καθαρίζοντας μονάδων. Βιομηχανικό Ultrasonics μπορεί επίσης συνήθεια να χτίσει οποιοδήποτε μέγεθος του τυφλού καθαριστή για να ταιριάξει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 

Οι μηχανές έρχονται πρότυπα με ένα διπλό σύστημα δεξαμενών πλύσιμο και ξέβγαλμα, θερμαμένη υπερηχητική δεξαμενή, ψηφιακοί έλεγχοι θερμοκρασίας και χρονομέτρων, σχάρες και τυφλό ράφι για την ξήρανση. Η πλήρης κατάρτιση στη χρήση της μηχανής, οι καλύτερες τεχνικές για τους τυφλούς και τις άκρες και τα τεχνάσματα του υπερηχητικού καθαρισμού προσφέρονται στην αγορά οποιασδήποτε μηχανής.

 

Το παράθυρο τυφλό βιομηχανία-από τη στιγμή εσείς εισήγαγε οποιων δήποτε από τις οκτώ αίθουσες, ήταν σαφές ότι η τάση συνεχίζεται για τις πωλήσεις των τυφλών υφάσματος και των σκιών κυλίνδρων.

 

Αυτά είναι μεγάλες ειδήσεις για τους υπερηχητικούς τυφλούς καθαριστές! Αυτοί οι όμορφοι, υψηλότεροι τυφλοί τελών απαιτούν μια μεγαλύτερη επένδυση για τους καταναλωτές. Για να προστατεύσουν αυτήν την επένδυση, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τον καθαρισμό και τη συντήρηση παρά να πρέπει να αγοραστούν οι νέοι τυφλοί.

 

Οι περισσότεροι είναι τυφλοί κατασκευαστές ή/και πωλούν τους νέους τυφλούς. Τυφλός υπερηχητικός καθαριστής πόσο εύκολα οι τυφλοί μπορούν να καθαριστούν, και πόσο κέρδος υπάρχει στην υπηρεσία. Ο περισσότερος πελάτης μας είπε αυτοί ήταν ρωτημένος εάν καθαρίζουν τους τυφλούς. Πολλοί συζήτησαν αυτός με την προσφορά του καθαρισμού, θα ήταν ευκολότερο να αποκτηθούν οι πελάτες τους για να επενδύσει στους ακριβότερους τυφλούς.

 

 

Μέσα σε λίγα λεπτά, slats ήταν καθαρά, τα σκοινιά και οι σκάλες ήταν καθαρά, και ήταν έτοιμο να είναι rehung και χρησιμοποίησε για τα επόμενα χρόνια.

 

Ο κατοικημένος και εμπορικός τυφλός την καθαρισμός μπορεί να είναι δύσκολη επιχείρηση, ειδικά κατά εξέταση του διάφορου σκληρού παραθύρου που καλύπτουν τα υλικά διαθέσιμα στη σημερινή αγορά όπως το μέταλλο, του πλαστικού και faux του ξύλου. Η υπερηχητική τεχνολογία αναγνωρίζεται από τη βιομηχανία για να είναι η γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος. Συστήνεται από διάφορους τυφλούς κατασκευαστές όταν τα προϊόντα και τις μορφές τους, των κάθετων τυφλών, που πτυχώνονται συμπεριλαμβανομένων και κυψελωτές σκιές, σκιαγραφίες, luminettes, υφαμένα ξύλα και παραδοσιακοί ενετικοί τυφλοί.

 

Η γρηγορότερη, καλύτερα τυφλή τεχνολογία καθαρισμού προσφέρει τη δυνατότητα για την επιχειρησιακή αύξηση.

• Οι υπερηχητικές τυφλές λύσεις καθαρισμού είναι ευγενείς και άρωμα-ελεύθερες

• Κλινικά παρουσιασμένος για να μειωθούν τα άκαρια σκόνης και άλλα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα

• Ο κανονικός καθαρισμός επεκτείνει τη ζωή των τυφλών

• Οι διαδρομές και οι μηχανισμοί παίρνουν καθαρισμένοι και εργασία καλύτερη

• Προσφέρει μια ευκαιρία να βελτιωθεί ή να επεκταθεί η τρέχουσα επιχείρησή σας και η κατώτατη γραμμή σας

 

10 το υπερηχητικό τυφλό πλύσιμο και το ξέβγαλμα εξοπλισμού καθαρισμού FT θέρμαναν την υπερηχητική δεξαμενή 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα