Αρχική Σελίδα Προϊόνταμεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή

Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων
Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-72S
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: Μηχανές θερμαντικών σωμάτων
επιλογή: Υπερηχητικός καθαρισμός εμβόλων και κυλίνδρων βιομηχανία: Βιομηχανίες μηχανών θερμαντικών σωμάτων
Υπερηχητική δύναμη: 3600W συχνότητας: 28KHz
Υψηλό φως:

μεγάλος υπερηχητικός καθαριστής

,

μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή

Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

 

 

Μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή/αυτοκίνητος υπερηχητικός καθαριστής για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων

 

Μέρη αυτοκινήτου που καθαρίζουν τη μηχανή

Κατασκευάζουμε και παρέχουμε των αυτοκίνητων υπερηχητικών καθαριστών. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπερηχητικών καθαριστών. Αυτοί είναι ενιαίοι ή πολυβάθμιοι υπερηχητικοί καθαριστές, οι οποίοι και με το χέρι ενεργοποιούνται & αυτοματοποιούνται πλήρως τα συστήματα. Περαιτέρω, η μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως και εκτιμάται από τους πελάτες μας λόγω της επαγγελματικών αξιοπιστίας και της φιλικότητας προς το χρήστη της.

Υπερηχητικό σχέδιο συστημάτων καθαρισμού:

Οι εκτιμήσεις στο σχέδιο οποιουδήποτε καθαρίζοντας συστήματος περιλαμβάνουν τους μολυσματικούς παράγοντες στο μέρος, το απαραίτητο επίπεδο καθαρότητας, τη γεωμετρία και το υλικό του μέρους, της ποσότητας για να υποβληθούν σε επεξεργασία, και του προηγούμενων σχεδίου συστημάτων και του σχεδιαγράμματος (αν εφαρμόζεται). Η γεωμετρία μερών, το ποσοστό παραγωγής, και ο χρόνος καθαρισμού που απαιτείται διαδικασία θα καθορίσουν το μέγεθος του καθαρίζοντας συστήματος, μόλις αποφασιστεί η γενική

 

Εκτιμήσεις καθαρότητας:

Σε ένα χαρακτηριστικό υδάτινο υπερηχητικό καθαρίζοντας σύστημα, είναι το καθαρίζοντας στάδιο που θα αφαιρέσει ή θα χαλαρώσει τους μολυσματικούς παράγοντες. Το ακόλουθο στάδιο ξεβγαλμάτων αφαιρεί οποιαδήποτε παραμονή χαλάρωσε τα χώματα και το υπόλοιπο απορρυπαντικό, και ένας στεγνωτήρας αφαιρεί οποιοδήποτε υπόλοιπο νερό ξεβγαλμάτων. Η γενική διαδικασία του συστήματος καθορίζεται συνήθως πειραματικά. Έχουμε ένα εργαστήριο εφαρμογών όπου, μέσω μιας διαδικασίας της εμπειρίας, της δοκιμής, και του λάθους, μια κατάλληλα σχεδιασμένη διαδικασία καθαρισμού μπορεί να καθοριστεί για να συναντήσει τα επίπεδα καθαρότητας που διευκρινίζονται. Υπάρχουν ποικίλοι τρόποι να ελέγξουν για την καθαρότητα. Μερικοί είναι τόσο απλοί όσο μια δοκιμή σπασιμάτων νερού στο μέρος που βλέπει εάν το περισσότερο πετρέλαιο έχει αφαιρεθεί. Άλλοι είναι τόσο επιμελημένοι όσο την ποιότητα επιφάνεια ελεγκτικός ότι οι χρήσεις υποκίνησαν οπτικά την τεχνολογία εκπομπής ηλεκτρονίων για να μετρήσουν τις λεπτές ταινίες των μολυσματικών παραγόντων κάτω στο επίπεδο Angstrom.

 

Υπερηχητική καθαρότερη αυτοκινητοβιομηχανία

 

Είμαστε οι κατασκευαστές των κατασκευασθεισών επί παραγγελία υπερηχητικών καθαρίζοντας μηχανών για και των μερών αυτοκινήτου για OEMs, τα καταστήματα εργασίας, τις εργασίες εργασίας και τη βιομηχανία αυτόματος-αποκατάστασης. Εμείς πείρα στην παροχή της προσαρμοσμένης σχεδιασμένης λύσης για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτου.

Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι μια βασισμένη στο νερό λύση καθαρισμού όπου οι υπερηχητικοί μετατροπείς χρησιμοποιούνται για να παρέχουν το agigation δημιουργίας κοιλότητας insude η δεξαμενή που έχει waer και κατάλληλη χημική ουσία για να καθαρίσει το πετρέλαιο, το ρύπο, το debree, το λίπος και άλλους μολυσματικούς παράγοντες από τους διάφορους τύπους αυτόματων συστατικών.

Εμείς πείρα σε όλους τους τύπους ancilary μερών που πλένουν όπως τα brakepads, που οδηγούν coloumns, το στρόφαλο shats, τα έμβολα, τις βαλβίδες, τα στολίσματα, τα μαξιλάρια συμπλεκτών, τους καθρέφτες και πολύ περισσότερους.

 

 

 

 

Αυτοκίνητοι υπερηχητικοί καθαριστές

Για τα μικρά autoparts όπως τα βουλώματα, οι βίδες, τα μπουλόνια, το δεκαεξαδικό και τα κοu'φώματα, τα ρουλεμάν SS και τα συστατικά με λιγότερο από το μήκος 100 χιλ., προτείνουμε έναν μικρό υπερηχητικό καθαριστή autoparts που έχει μια ικανότητα 4-5 λίτρων του νερού και μπορεί να καθαρίσει μέχρι ένα κλ του υλικού μέσα σε 3-30 λεπτά ανάλογα με το φορτίο συστατικών τύπων και μόλυνσης.

 

Το μικρό υπερηχητικό καθαριστή σημαίνουν συνήθως για το σκοπό συντήρησης παρά το σκοπό παραγωγής. Επίσης κατά ένα μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται από 3 τη σειρά OEMs για τα μέρη αυτοκινήτου που καθαρίζουν, από τις επιχειρήσεις αποκατάστασης, τα εργαστήρια Ε&Α στα αυτόματα συστατικά και πολλές άλλες θέσεις

Οι αυτοκίνητοι υπερηχητικοί καθαριστές είναι πρώτιστα μια υδάτινη υπερηχητική ενέργεια χρήσεων δεξαμενών systemthat για να αφαιρέσουν το ρύπο, λίπος, oiland ψήνω-στον άνθρακα από τα μέρη. Οι μολυσματικοί παράγοντες που τέτοια aspaint, σκουριά, κολλώ-στα στολίσματα, και βαριά στρώματα ψήστε φορούν τον άνθρακα μπορούν επίσης να αφαιρεθούν με τον υπερηχητικό καθαρισμό αλλά απαιτούν τις επιθετικότερες χημείες. Αντίθετα από τις διαδικασίες καθαρισμού someother, ο υπερηχητικός καθαρισμός περίπλοκα, ελαφριά, ή εύκολα χαλασμένα μέρη notdamage.

 

 

Υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός για τη χρήση στο θαλάσσιες τρυπώντας με τρυπάνι πετρέλαιο και τις βιομηχανίες φυσικού αερίου

 

AGSONIC η υπερηχητική τεχνολογία καθαρισμού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αφαιρώντας τους μολυσματικούς παράγοντες από τις επιφάνειες απρόσιτες στο πλύσιμο με ψεκασμό ή το χειρωνακτικό καθαρισμό.

Η υπερηχητική τεχνολογία καθαρισμού φθάνει στις πιό απρόσιτες επιφάνειες των σύνθετων αεροδιαστημικών συστατικών που χρησιμοποιούνται σταδιακά κατασκευής, εξέτασης, συντηρήσεων και συντήρησης. Ο υπερηχητικός εξοπλισμός του Ultrawave παρέχει αποτελέσματα καθαρισμού πολύ γρηγορότερα και υψηλότερης ποιότητας από πλένοντας με ψεκασμό και χειρωνακτικός τρίβοντας. Είναι μια φιλικότερη προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στο διαλυτικό καθαρισμό.

 

Όλα τα υπερηχητικά λουτρά παρέχονται πλήρης το καπάκι και το καλάθι

 

Περιγραφή προϊόντων

Χαιρετίστε στις μηχανές θερμαντικών σωμάτων τα έμβολα και τους κυλίνδρους που καθαρίζουν - έμβολα μηχανών θερμαντικών σωμάτων και τους κυλίνδρους που καθαρίζουν, μέρη μηχανών φορτηγών που καθαρίζουν, καθαρισμός μερών μηχανών ποδηλάτων μηχανών.

 

Η υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού μας, μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει τα ακόλουθα μέρη συστατικών αεροδιαστήματος και αεροσκαφών, τις ρίψεις αργιλίου, τους φραγμούς μηχανών, τους εξαερωτήρες, τα κεφάλια κυλίνδρων, τις μηχανές, τα τμήματα μηχανών, τα κιβώτια εργαλείων, τα φίλτρα, τους σωλήνες και τις βαλβίδες.


Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή μερών αεροδιαστήματος και αεροσκαφών άργυρου ξεσηκώνει τις μεθόδους καθαρισμού και οι διαδικασίες στο αεροδιάστημα, το αεροδιάστημα και την υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή μερών αεροσκαφών μας μπορούν να καθαρίσουν όλα τα είδη αυτοκίνητου, αεροσκάφη, και τα θαλάσσια μέρη μηχανών, υπερηχητική τεχνολογία για τον καθαρισμό των μερών εξαλείφουν τη χειρωνακτική εργασία παρέχοντας σε σας την ανώτερη δράση καθαρισμού, τα περισσότερα μέρη μπορούν να καθαριστούν με τις φιλικές προς το περιβάλλον βασισμένες στο νερό λύσεις

Οι υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές λειτουργούν στην αρχή τους καθαρίζοντας διαλύτες χρησιμοποιώντας τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας, η υπερηχητική αναταραχή δημιουργεί τα εκατομμύρια των μικροσκοπικών φυσαλίδων που implode η απελευθέρωση των απέραντων ποσοτήτων ενέργειας, αυτή η δράση, ξέρει δεδομένου ότι οι δημιουργίες κοιλότητας, αποσπούν οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα που κολλιέται στην επιφάνεια ενός μέρους, οι υπερηχητικές δημιουργίες κοιλότητας καθαρίζουν λεπτομερώς κάθε επιφάνεια σε επαφή με το υγρό καθαρισμού

 

Πρότυπο:

υπερηχητικά πρότυπα δεξαμενών για την επιλογή σας:

Πρότυπο Μέγεθος δεξαμενών Μέγεθος μονάδων Όγκος Υπερηχητική δύναμη Συχνότητα Δύναμη θέρμανσης Χρονόμετρο Θερμοκρασία θέρμανσης
LxWxH (χιλ.) LxWxH (χιλ.) (λ) (ψ) (kHz) (KW) (Λ.) (℃)
Τ-12S 500x300x250 640x440x470 38 600 28/40 1.5 1-99

 

 

 

 

 

0-80

Τ-18S 500x350x350 640x490x570 61 900 1.5
Τ-24S 550x400x400 690x540x620 88 1200 3
Η τ-ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '30 600x450x400 740x590x620 108 1500 3
Τ-36S 600x500x450 740x640x670 135 1800 4.5
Τ-48S 700x500x500 840x640x720 175 2400 6
Η τ-ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 800x600x550 940x740x770 264 3000 7.5
Τ-72S 1000x600x600 1140x740x820 360 3600 9

 

 

Πώς ξέρω εάν η μονάδα cavitating κατάλληλα;

Ο φτωχότερος καθαρισμός προκύπτει συνήθως από τον ανάρμοστο έλεγχο ένας ή περισσότεροι μεταβλητή διαδικασίας όπως η επιλογή της λανθασμένης καθαριστικής λύσης, ανεπαρκής θερμότητα, ή η μη άδεια αρκετού χρόνου του ιδιαίτερου χώματος που αφαιρείται. Εάν υποψιάζεστε ότι ο υπερηχητικός καθαριστής σας cavitating κατάλληλα, υπάρχουν δύο απλές δοκιμές που μπορείτε να εκτελέσετε: η δοκιμή «φωτογραφικών διαφανειών γυαλιού» και η δοκιμή «φύλλων αλουμινίου».

 

Πώς εκτελώ τη δοκιμή φωτογραφικών διαφανειών γυαλιού;

Υγρή η παγωμένη μερίδα μιας φωτογραφικής διαφάνειας γυαλιού με το νερό βρύσης και σύρει ένα «Χ» με ένα Νο 2 μολύβι από τη γωνία στη γωνία της παγωμένης περιοχής. Σιγουρεμένος ότι τη δεξαμενή γεμίζουν στη γραμμή αφθονίας, βυθίστε το παγωμένο τέλος της φωτογραφικής διαφάνειας στη φρέσκια λύση καθαρισμού. Ανοίξτε ultrasonics. Ο μόλυβδος «Χ» θα αρχίσει να αφαιρείται σχεδόν αμέσως, και όλος ο μόλυβδος πρέπει να αφαιρεθεί μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

 

Πώς εκτελώ τη δοκιμή φύλλων αλουμινίου;

Περικοπή τρία μικρά κομμάτια του φύλλου αλουμινίου αργιλίου για 4» Χ 8» κάθε ένα. Διπλώστε κάθε κομμάτι πέρα από μια ράβδο που θα χρησιμοποιήσετε για να αναστείλετε το φύλλο αλουμινίου στη δεξαμενή. Μια κρεμάστρα ενδυμάτων λειτουργεί καλά. Τον καθαριστή σας πρέπει να γεμίσουν με μια υπερηχητική λύση καθαρισμού, να εξαερωθεί, και να παρουσιαστεί μέχρι την κανονική λειτουργούσα θερμοκρασία. Αναστείλετε το πρώτο «τετράγωνο» στο κέντρο της δεξαμενής και τις άλλες δύο μερικές ίντσες από κάθε τέλος της δεξαμενής. Σιγουρευτείτε ότι τη δεξαμενή γεμίζουν στη γραμμή αφθονίας, και ανοίξτε ultrasonics για περίπου ένα λεπτό. Αφαιρέστε το φύλλο αλουμινίου και επιθεωρήστε: Και τα τρία κομμάτια του φύλλου αλουμινίου αργιλίου πρέπει να διατρυπηθούν και να ζαρωθούν σε περίπου τον ίδιο βαθμό.

Πώς το σύστημα λειτουργεί:

Το σύστημα λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο:

  • Τα μέρη τοποθετούνται στη δεξαμενή χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο καλάθι ανοξείδωτου ή άλλο προσάρτημα εκμετάλλευσης.
  • Μόλις καταδυθεί, το κουμπί ΕΝΑΡΞΗΣ πιέζεται, και η κάλυψη είναι κλειστή. Το υπερηχητικό σύστημα ανοίγει, και οι στροφές συστημάτων φίλτρων από αυτόματα. Τα μέρη καθαρίζονται με το υπερηχητικό σύστημα ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΥΡΏΝ αυτή τη στιγμή.
  • Το σύστημα θα κλείσει αυτόματα με την ολοκλήρωση του κύκλου.
  • Οι χειριστές μπορούν έπειτα να επιστρέψουν όταν τα μέρη είναι καθαρά.
  • Την κάλυψη ανοίγουν και η batch μερών τοποθετείται επάνω στο υπόλοιπο καλαθιών. Τα στάζοντας υγρά κατευθύνονται πίσω στην υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή

 Αυτοκίνητη μεγάλη υπερηχητική καθαρίζοντας δεξαμενή για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτων φραγμών μηχανών κυλίνδρων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα