Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨηφιακή υπερήχων καθαρότερα

μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο

μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο
μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο

Μεγάλες Εικόνας :  μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Φυματίωση-50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

μίνι υπερηχητικό καθαρότερο λουτρό 2L ανοξείδωτου 50W 40khz με το ψηφιακό χρονόμετρο

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: Οδοντιατρική υπερήχων καθαρότερα
επιλογή: υπερηχητικός καθαρισμός βιομηχανία: Οικιακός οδοντικός υπερηχητικός καθαριστής
Υπερηχητική δύναμη: 50 W Δύναμη θέρμανσης: 100W
Υψηλό φως:

υπερηχητικός υπερηχητικός καθαριστής

,

υπερηχητικός ψηφιακός καθαριστής

50W 40kg ανοξείδωτο χάλυβα μίνι υπερήχων λουτρό καθαρισμού 2L με ψηφιακό χρονοδιακόπτη

Ψηφιακό υπερηχητικό καθαριστικό για καθαρισμό κοσμημάτων και ρολογιών Ασημένιο γυαλί φακού

Υπερήχων καθαριστές

Ένα υπερηχητικό καθαριστικό είναι η ιδανική μέθοδος για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση λεπτών αντικειμένων, γεγονός που καθιστά το κόσμημα τέλειο υποψήφιο για αυτή τη μεθοδολογία. Οι καθημερινές βρωμιές και βρωμιά, τα ελαιώδη υπολείμματα και ακόμη και τα ροζ κοσμηματοπωλεία (μια ένωση για τον καθαρισμό και την τριβή κοσμημάτων) μπορούν να αφαιρεθούν από τις μικροσκοπικές ρωγμές και τις κρυφές δίοδοι αυτών των αντικειμένων. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι ιδανική επειδή ο εξοπλισμός μπορεί να ρυθμιστεί στη σωστή αναλογία και τη συχνότητα που απαιτείται για τον καθαρισμό αλλά όχι για τη βλάβη των αντικειμένων. Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία οφέλη της υπερήχων καθαρισμού.

Πώς λειτουργεί ένα υπερηχητικό καθαριστικό για τον καθαρισμό του κοσμήματος

μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικοί διαλύτες σχεδιασμένοι για τον καθαρισμό κοσμημάτων, ωστόσο πολύ καλά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν και με τη χρήση νερού και φιλικού προς το περιβάλλον καθαριστικού παράγοντα χαμηλού pH. Πρέπει να αποφεύγεται το χαμηλό pH ή τα υπερβολικά υψηλά χημικά pH. Αυτές οι επιθετικές χημικές διεργασίες σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υπερηχητική δραστηριότητα μπορούν δυνητικά να προκαλέσουν βλάβη σε λεπτά κομμάτια.

Κατά τη διαδικασία καθαρισμού, τα αντικείμενα βυθίζονται στον διαλύτη καθαρισμού. Η ένταση του καθαριστικού καθώς και η θερμότητα της λύσης θα πρέπει να ρυθμιστούν για να εμπλακούν με επιτυχία στην εφαρμογή. Τα υπερηχητικά καθαριστικά λειτουργούν γρήγορα για να απομακρύνουν πλήρως τη βρωμιά και την άλλη μόλυνση μέσω μιας διαδικασίας σπηλαίωσης .

Τα κοσμήματα καθαρίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα αντικείμενα. Τα αντικείμενα είναι βυθισμένα σε ένα απαλό διαλύτη και η διαδικασία καθαρισμού στέλνει υπερηχητικά κύματα μέσω της λύσης που δημιουργεί φυσαλίδες που απομακρύνουν όλη τη βρωμιά και τη βρωμιά που προσκολλώνται στην επιφάνεια του κοσμήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας σύντομος καθαρισμός δύο έως τριών λεπτών είναι το μόνο που απαιτείται για βέλτιστα αποτελέσματα.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα συστήματα για μοναδικές εφαρμογές και μπορούμε να προσφέρουμε εξαρτήματα για τη μετατροπή ή την αναβάθμιση μιας υπάρχουσας δεξαμενής. Είτε χρειάζεστε ένα σύστημα για καθαρισμό τριβέων ή κεραμικών, φακών ακριβείας ή μηχανικών συγκροτημάτων κατασκευής, έχουμε ένα σύστημα που σας παρέχει αποτελέσματα.

εργαστηριακό υπερηχητικό καθαριστικό εργαστηρίου, συμπεριλαμβανομένου του High-Frequency Desk-top Lab Ultrasonic Cleaner, του Low-Frequency Desk-top Lab Ultrasonic Cleaner με θερμαντήρα και χαμηλής συχνότητας Desk-top Lab Ultrasonic Cleaner.

περιγραφή προϊόντος

Σύντομη εισαγωγή του επιτραπέζιου υπερήχου καθαριστικού:

 • Εξοπλισμός καθαρισμού με υπερήχους χαμηλότερου κόστους και εξοπλισμό πλυσίματος μερών
 • Χρησιμοποιείται για την κατάργηση σχεδόν οποιουδήποτε ρύπου με τον κατάλληλο καθαριστικό παράγοντα
 • Λάδι, ψυκτικό μέσο, ​​μεταλλικό τσιπ και αφαίρεση πρόσκρουσης
 • Για τον καθαρισμό μεταλλικών εξαρτημάτων και τον περισσότερο καθαρισμό ακριβείας
 • Καθαρισμός εξαρτημάτων, καθαρισμός με καλούπια έγχυσης, απολιπαντικά υπερήχων κλπ
 • Εξαιρετική απόδοση υπερήχων
 • Η χωρητικότητα της δεξαμενής κυμαίνεται από 2-30 λίτρα
 • Ψηφιακά μοντέλα> Μηχανικά μοντέλα> Μοντέλα ρυθμιζόμενα με ισχύ

Ειδοποιήσεις:

Εφαρμογή:

Φροντίδα υγείας Οδοντιατρικά και χειρουργικά εργαλεία, οπτικά, ποδατρικά, γενική πρακτική, νοσοκομεία, ιατρικά συστατικά
Βιομηχανοποίηση: Αεροναυπηγική, φαρμακευτική, άμυνα, ιατρικά βοηθήματα και ορθοπεδικά εμφυτεύματα, αυτοκινητοβιομηχανία, θαλάσσια, διήθηση, χύτευση, τρόφιμα και ποτά, επιμετάλλωση και φινιρίσματα επιφανειών, ημιαγωγούς, τεχνολογία εκτύπωσης και εξοπλισμός.
Συντήρηση Επισκευή αυτοκινήτων, κοσμήματα & ρολόγια, εργαλεία, όπλα, εναλλάκτες θερμότητας, πετρέλαιο & φυσικό αέριο, λεβητοστάσιο καφέ
Εργαστήριο Επιστημονική έρευνα, Ανάμιξη, Διαταραχή κυττάρων, εκχύλιση, φαρμακευτική Sonochemistry
Οι υπολοιποι παράθυρο τυφλή, λέσχη γκολφ, εξοπλισμό τατουάζ, ρολό Anilox, μουσικό εξοπλισμό, όπλα, ηλεκτρονικά κ.λπ.

Χαρακτηριστικά:

1. Υπερήχων ισχύς: 0-100% ρυθμιζόμενο

2. Ρύθμιση ώρας: 0-30 λεπτά ή 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας

3. Θέρμανση: 20-80 ℃ ρυθμιζόμενο

4: Υπερηχητική συχνότητα: 28 kHz ή 40 kHz

5: Υλικό: Δοχείο SUS304 πάχους 2mm για αντοχή σε οξύ.

6: Βελτιωμένος σχεδιασμός PCB για σταθερή και ανθεκτική βιομηχανική χρήση

7: Περισσότερο ισχυρό και ομοιόμορφο υπερηχητικό κύμα

8: Με ελεύθερο καπάκι και καλάθι SUS304 από ανοξείδωτο ατσάλι

Προδιαγραφές προϊόντος:

Μοντέλο Μέγεθος δεξαμενής Μέγεθος μονάδας Ενταση ΗΧΟΥ Πραγματική υπερηχητική ισχύς Ονομαστική ισχύς υπερήχων Υπερηχητική συχνότητα Ισχύς θέρμανσης Κρατών την ώραν Θέρμανση θερμοκρασίας
LxWxH (mm) LxWxH (mm) (ΜΕΓΑΛΟ) (W) (W) (kHz) (W) (MIN) (℃)
TB-50 150x135x100 175x160x210 2 50 60 40 150 1-30 0-80
TB-100 240x135x100 265x165x220 3.2 100 120 150
ΤΒ-150Α 300x150x100 325x180x225 4.5 150 180 300
TB-150B 300x150x150 325x180x280 6.5 150 180 300
TB-200 300x240x150 325x265x280 10.8 200 240 450
TB-300 330x300x150 360x325x285 15 300 360 450
TB-400 500x300x150 530x325x285 22 400 480 600
TB-500 500x300x200 530x325x325 30 500 600 600

Γνωρίζουμε ότι η φήμη σας εξαρτάται από τον αποτελεσματικό και αποτελεσματικό καθαρισμό των εξαρτημάτων. Η Ultrasonics International μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό είδος υπερήχων καθαρισμού για τις ανάγκες της βιομηχανίας μοτοσικλετών σας.

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Ultrasonics International έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την κερδοφορία παρέχοντας στους πελάτες τους εξοπλισμό καθαρισμού υπερήχων που χαρακτηρίζει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία κυματομορφής. Ο υπερηχητικός μας εξοπλισμός καθαρισμού έχει φήμη για αξιοπιστία και μακροζωία. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού καθαρισμού με υπερήχους εξοικονομεί χρήματα και βελτιώνει τις διαδικασίες καθαρισμού. Τα αποτελέσματα καθαρισμού θα είναι μετρήσιμα καλύτερα και θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού. Οι αριθμοί παραγωγής ανεβαίνουν και οι ώρες εργασίας μειώνονται δραματικά επειδή πολλά μέρη μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε το βάθος εργασίας του υγρού καθαρισμού, καθώς σχετίζεται με το μέγεθος των εξαρτημάτων που καθαρίζετε .

Το βάθος εργασίας είναι η απόσταση από την εσωτερική επιφάνεια του πυθμένα του καλαθιού στην επιφάνεια του υγρού σε μια γεμάτη δεξαμενή. Αυτό είναι σημαντικό επειδή τα μέρη που καθαρίζετε πρέπει να είναι πλήρως βυθισμένα στο υγρό.

Εντούτοις, το παρασκεύασμα δείγματος μπορεί να απαιτεί μικρότερο βάθος, διότι το σύνολο του δοχείου δεν χρειάζεται να βυθιστεί στη λύση. Ειδικές μονάδες έχουν σχεδιαστεί για προετοιμασία δειγμάτων. Οι προδιαγραφές προϊόντων για τα υπερηχητικά καθαριστικά benchtop μπορεί να μην περιλαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες. Εάν δεν το κάνουν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή για αυτές τις πληροφορίες. Από την άλλη πλευρά, οι κατασκευαστές μεγάλων βιομηχανικών δεξαμενών αναφέρουν συχνά τόσο το βάθος της δεξαμενής όσο και το βάθος εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο για την επιλογή του μεγέθους της δεξαμενής.

2. Πώς χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό;

Τα υπερήχων καθαριστικά κάνουν πολύ περισσότερα από καθαρά εξαρτήματα όπως γρανάζια, καρμπιρατέρ, πλακέτες PCB και χειρουργικά εργαλεία. Στο εργαστήριο χρησιμοποιούνται ευρέως για την αφαίρεση των διαλυτών, τη διασπορά νανοσωματιδίων και τη γαλακτωματοποίηση, τη διάλυση, τη διασπορά και την προετοιμασία εργαστηριακών δειγμάτων.

Εάν καθαρίζετε εξαρτήματα, για να ξεκινήσετε πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα πριν κάνετε μια επιλογή:
Τύπος μόλυνσης που πρέπει να αφαιρεθεί. Υπάρχει μεγάλη διαφορά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, μεταξύ της αφαίρεσης του ψυκτικού μέσου από τα κατεργασμένα μέρη, των αποθέσεων βερνικιού από ένα καρμπυρατέρ, της μελάνης από τα ρολά εκτύπωσης και των υπολειμμάτων αίματος και ιστών από χειρουργικά εργαλεία.
Η σύνθεση των προϊόντων που καθαρίζονται. Διαφορετικές παράμετροι ισχύουν για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων κινητήρων αεροσκαφών και των τριχοειδών γυαλιού Θα χρειαστείτε συμβατό καθαριστικό διάλυμα και συχνότητα καθαρισμού υπερήχων.

Θα καθαρίζετε παρτίδες ή μεμονωμένα εξαρτήματα;
Μέγεθος και βάρος εξαρτήματος
Αφού ορίσετε ακριβώς τι προσπαθείτε να ολοκληρώσετε, τα ακόλουθα σημεία θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την επιλογή του εξοπλισμού σας. Έπειτα ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την Tovatech για συγκεκριμένες συστάσεις.

3. Προσθέστε καλάθια στο φύλλο Spec
Καλάθι

Τα καλάθια στηρίζουν μέρη και δοχεία δείγματος σε συσκευή καθαρισμού υπερήχων.

Επηρεάζουν την απόδοση καθαρισμού και επεξεργασίας δειγμάτων και, κυρίως, προστατεύουν τις δεξαμενές από ζημιές. Καλάθια με μονωμένες λαβές διευκολύνουν την τοποθέτηση και αφαίρεση των εξαρτημάτων που καθαρίζονται σε ζεστό υγρό. Διατηρούν επίσης τα μέρη, τις φιάλες και τα δοχεία από το κάτω μέρος της δεξαμενής όπου καταστέλλουν τους κραδασμούς και μειώνουν την αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Όσον αφορά τη ζωή της δεξαμενής, λάβετε υπόψη ότι ο πυθμένας της δεξαμενής είναι μια δονητική μεμβράνη. Οποιοδήποτε στερεό αντικείμενο, ιδιαίτερα μεταλλικό τμήμα, μπορεί να λειτουργήσει ως τρυπάνι ενώ ο υπερήχων λειτουργεί. Με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να φέρει μια τρύπα στο δοχείο. Αυτός είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε καλάθια.

Κάποια καλάθια κρέμονται στο χείλος της δεξαμενής.

άλλοι είναι εφοδιασμένοι με ελαστικά επικαλυμμένα πόδια τοποθετημένα κοντά στις γωνίες του πυθμένα της δεξαμενής, όπου οι κραδασμοί είναι στο ελάχιστο.

Καλά καλάθια ματιών για μικρά κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν σε ποτήρια ή στάνταρ καλάθια.

Θα βρείτε λίγο περισσότερο σε αυτό στην ανάρτησή μας σχετικά με τις προδιαγραφές καλάθι υπερήχων καθαρότερο. Αυτή η ανάρτηση συνδέεται με μια σχετική ανάρτηση για πρόσθετο υπόβαθρο.

4. Τρόπος προσδιορισμού της συχνότητας υπερήχων Η συχνότητα του υπερήχου παράγεται από τους μετατροπείς που τροφοδοτούνται από τη γεννήτρια που συνδέονται με τον πυθμένα της δεξαμενής. Δόουν σε kilohertz (kHz ή χιλιάδες κύκλους ανά δευτερόλεπτο) πάνω από το εύρος ακρόασης, που είναι περίπου 20 kHz. Οι περισσότεροι υπερηχητικοί καθαριστές λειτουργούν μεταξύ 35 και 45 kHz. Αυτή η περιοχή συχνοτήτων είναι κατάλληλη για τη συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών καθαρισμού. Η προετοιμασία δειγμάτων πραγματοποιείται συχνά με μονάδες που λειτουργούν στα 37 kHz. Ένα παράδειγμα μίας υπερηχητικής μονάδας ειδικά σχεδιασμένης για παρασκευή δείγματος ελέγχεται με μικροεπεξεργαστή

Μια χαμηλότερη συχνότητα όπως 25 kHz παράγει μεγαλύτερες φυσαλίδες σπηλαίωσης.

Όταν αυτές οι φυσαλίδες καταρρεύσουν απελευθερώνουν μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας καθαρισμού. Για χοντρό καθαρισμό, όπως η αφαίρεση των λειαντικών λείανσης ή της πάστας στίλβωσης, μια χαμηλότερη συχνότητα θα είναι πιο αποτελεσματική. Λάβετε υπόψη ότι όσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο πιο δυνατά γίνεται η λειτουργία καθαρισμού. Τα καπάκια της δεξαμενής με μόνωση είναι μια καλή ιδέα όταν λειτουργούν στα 25 kHz. Ένα άλλο χρήσιμο εξάρτημα είναι ένα κουτί προστασίας από θόρυβο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τη μονάδα.

Μια υψηλότερη συχνότητα παράγει μικρότερες φυσαλίδες σπηλαίωσης.

Αυτά καλύπτουν πολύτιμες σύνθετες επιφάνειες πιο προσεκτικά και είναι πιο ευγενείς από τις χαμηλές συχνότητες.

Για λεπτό καθάρισμα πολύ λεπτών κοσμημάτων, ηλεκτρονικών και μαλακών μετάλλων με γυαλισμένες επιφάνειες, θεωρήστε μια μονάδα που λειτουργεί σε 80-130 kHz.

Εάν καθαρίζετε τριχοειδείς σωλήνες ή φιαλίδια φασματοφωτομέτρων, θα χρειαστείτε μια μονάδα που λειτουργεί σε 80 kHz ή υψηλότερη. Αν καθαρίζετε μια ποικιλία υλικών, σκεφτείτε μια συσκευή καθαρισμού υπερήχων διπλής συχνότητας.

Οι Υπηρεσίες μας

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος κατά τη διάρκεια της εγγύησης, τα ανταλλακτικά θα αποστέλλονται δωρεάν.

Η τεχνική υποστήριξη διατίθεται επίσης καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

2. Το πλεονέκτημά μας

1. Απαντήστε την ερώτησή σας σε 24 ώρες εργασίας.

2. Εμπειρογνώμονες απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας σε άπταιστα Αγγλικά.

3. Ο ΚΑΕ είναι διαθέσιμος εάν η ποσότητα είναι μεγάλη.

4. Προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστική για όλα τα προϊόντα μας.

3. Μετά την πώληση

Τα μηχανήματά μας υπόκεινται σε εκτενή και αυστηρή διαδικασία ελέγχου και ελέγχου ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στοιχείο που αγοράζεται ανταποκρίνεται σε παγκόσμια ποιοτικά πρότυπα. Είναι ασφαλής και αξιόπιστη ποιότητα για τον υπερηχητικό εξοπλισμό καθαρισμού.

Στοιχεία της εταιρείας

1. AG τεχνολογία SONIC περιορισμένη, η οποία ασχολείται με υπερήχων καθαρότερο πεδίο για περισσότερο από 10 χρόνια. Και τα κύρια προϊόντα είναι υπερήχων καθαρότερα με διαφορετική χωρητικότητα.

2. AG SONIC είναι ένας αρχικός κατασκευαστής υπερήχων με Ε & Α, ομάδες παραγωγής και πωλήσεων. Ο μηχανικός μας ασχολείται με τα αρχεία για περισσότερα από 20 χρόνια, οπότε έχουμε βελτιώσει το σχεδιασμό των PCB για σταθερή και ανθεκτική βιομηχανική χρήση. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και καλές υπηρεσίες μετά την πώληση είναι διαθέσιμα από εμάς.

3. Όχι μόνο τυποποιημένο υπερηχητικό καθαριστικό, οποιοδήποτε μη τυποποιημένο μπορεί να σχεδιαστεί από μηχανικό.

Η πρόταση και η σχεδίαση είναι επαγγελματικά για εσάς.

4. Καλώς ήλθατε να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας στο Shenzhen, και είμαστε ευχαριστημένοι για τις προτάσεις σας και ελπίζουμε να διεξάγουν επιχειρηματική συνεργασία.

Συχνές ερωτήσεις

Οφέλη από τον καθαρισμό κοσμημάτων με ένα υπερηχητικό καθαριστικό

 • Η διαδικασία φθάνει σε μέρη του κοσμήματος που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθαριστούν με τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού.
 • Το κόσμημα γίνεται απόλυτα καθαρό, αφήνοντας το να φαίνεται ολοκαίνουργιο.
 • Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε το κόσμημα.
 • Πολλά κομμάτια μπορούν να καθαριστούν ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή για τα μέγιστα κομμάτια στο υπερήχων καθαριστικό σας.
 • Ο ήπιος καθαρισμός δεν βλάπτει τα λεπτά κομμάτια και επιτρέπει τον καθαρισμό όσο συχνά χρειάζεται.

Βήματα για τον καθαρισμό κοσμημάτων με ένα υπερηχητικό καθαριστικό

 1. Γεμίστε το θάλαμο με διαλύτη καθαρισμού
 2. Σημειώστε ότι το νερό πρέπει να είναι ζεστό. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρησιμοποιούσατε ένα υπερηχητικό καθαριστικό με θερμαντήρα.
 3. Εκτελέστε ένα κύκλο προ-καθαρισμού
 4. Βυθίστε το κόσμημα σε διαλύτη καθαρισμού
 5. Εκτελέστε τον κύκλο καθαρισμού
 6. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος, αφαιρέστε τα αντικείμενα από το καλάθι των εξαρτημάτων και ξεπλύνετε το διάλυμα από τα αντικείμενα
 7. Αφού βουρτσίζετε τα κομμάτια με ένα μαλακό βουρτσάκι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βούρτσισμα γύρω από τα νύχια και τις κορώνες που κρατούν τους πολύτιμους λίθους ή τα διαμάντια στη θέση τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα