Αρχική Σελίδα Προϊόνταυποβρύχιος υπερηχητικός μετατροπέας

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων
Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TZ-36
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

περιγραφή
Υλικό: SUS304/SUS316L εφαρμογή: Υποβρύχιοι υπερηχητικοί μετατροπείς
επιλογή: υπερηχητικός καθαρισμός βιομηχανία: Μεταχείρηση του γαλακτοκομικού νερού πηλού
Υπερηχητική δύναμη: 1800W συχνότητας: KHZ 28KHZ/40
Υψηλό φως:

Υποβρύχιες υπερήχων αισθητήριο

,

υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων

 

Πώς τα υπερηχητικά συστήματα λειτουργούν

Όταν η υπερηχητική ενέργεια εισάγεται σε μια λύση καθαρισμού, δημιουργεί ένα σχέδιο της εναλλασσόμενης υψηλής και χαμηλής πίεσης. Η ακραία χαμηλής πιέσεως φάση δημιουργεί τις μικροσκοπικές κενές φυσαλίδες. Κατά τη διάρκεια των επόμενων υψηλών φάσεων, οι φυσαλίδες implode βίαια. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως δημιουργία κοιλότητας.

Η δημιουργία κοιλότητας παρέχει μια έντονη δράση τριψίματος που οδηγεί στο γρήγορο και συνεπή καθαρισμό. Παίρνει τη συνήθη πρακτική της χειρωνακτικών βύθισης και της αναταραχής πολύ σε έναν υψηλότερου επιπέδου. Οι φυσαλίδες είναι αρκετά μικρές να διαπεράσουν ακόμη και τις μικροσκοπικές ρωγμές, επιτρέποντας τον καθαρισμό στις out-of-reach γωνίες.
 

Ο immersible μετατροπέας μας είναι συνήθεια που σχεδιάζεται για το ιδιαίτερο μέγεθός σας εφαρμογής και δεξαμενών. Μπορεί να ενσωματωθεί στις υπάρχουσες δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους και να το μετατραπεί στην υπερηχητική δεξαμενή. Μας ελέγχεται από το μοναδικό σκουπισμένο σφυγμός Pleasecontact μας για τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια για τις ανάγκες μετατροπέων Immersible σας.

Η σειρά των immersible μετατροπέων έρχεται στις διάφορες υπερηχητικές ισχείς μεγεθών και τις λειτουργούσες συχνότητες. Μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος που χρειάζεστε βασισμένος στις απαιτήσεις καθαρισμού και το μέγεθος δεξαμενών σας. Τα immersible υπερηχητικά συστήματα μετατροπέων είναι φορητά και μπορούν να κινηθούν από μια δεξαμενή σε άλλη αν απαιτείται. Ταιριάζουν όταν εγκαθιστάτε ήδη μια δεξαμενή στη διαδικασία παραγωγής σας ή μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες σύστημα συμπεριλαμβανομένης της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible σχεδιάζονται για τη χρήση στις νέες ή υπάρχουσες καθαρίζοντας δεξαμενές για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των καθαρίζοντας ξεπλύματος και άλλων διαδικασιών. Οι ενιαίες ή πολυ μονάδες ενότητας να είναι συνήθεια που σχεδιάζεται μπορούν για τις δεξαμενές οποιουδήποτε μεγέθους.

 

 

Κοινές διαμορφώσεις:

Δεδομένου ότι τα υποβρύχια υπερηχητικά κιβώτια ο συνηθέστερα προστίθενται στο υπάρχον ανοξείδωτο και άλλες μεταλλικές βασισμένες δεξαμενές, τα κιβώτια και η υπερηχητική δύναμη γίνονται για να εγκαταστήσουν τέτοιες δεξαμενές. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε immersible ultrasonics μας σε οποιαδήποτε ταξινόμηση διαμόρφωσης δεξαμενών που απαιτείται για την αίτησή σας με λίγα σε καμία πρόσθετη τιμολόγηση μεγέθους συνήθειας.


Συνοπτική εισαγωγή των immersible υπερηχητικών μετατροπέων:
Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible είναι σφραγισμένα συνημμένα ανοξείδωτου που επιτρέπουν την προσθήκη ultrasonics στα μέρη που καθαρίζουν τις νέες δεξαμενές ή που προσθέτουν επάνω στις υπάρχοντες δεξαμενές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα.
Ο αριθμός και η τοποθέτηση του υποβρύχιου πακέτου μετατροπέων

 

 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα και στις δύο διαδρομές εισόδων. Πολλοί πελάτες προτιμούν να αγοράσουν τα πακέτα μετατροπέων μετώπη-ύφους επειδή δεν θέλουν να κάνουν μια τρύπα στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής τους. Το κύριο μειονέκτημα στη χρησιμοποίηση των μετωπών είναι ότι μπορούν να παρεμποδίσουν την κάλυψη ή άλλα μέρη συστημάτων που εγκαθίστανται στην κορυφή. Τα περισσότερα υποβρύχια σκάφη AGSONIC είναι συνήθεια που κατασκευάζεται προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του υπερηχητικού συστήματος και για να ελαχιστοποιήσει τα πιθανά νεκρά σημεία. Είμαστε ο μόνος κατασκευαστής για να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε καμία πρόσθετη δαπάνη. Έχουμε επίσης μια γραμμή τυποποιημένων υπερηχητικών υποβρύχιων συστημάτων διαθέσιμων.

Εάν σκέφτεστε η υπάρχουσα καθαρίζοντας δεξαμενή ότι σας μπορεί να είναι κατάλληλη να προσαρμοστεί στον υπερηχητικό καθαρισμό παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους τεχνικούς μας σε AGSONIC και θα είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε σε σας περισσότερες πληροφορίες και μια αναφορά για ένα επί παραγγελία υποβρύχιο σύστημα.

 

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς Immersible δεν απαιτούν τη σύνδεση στη δεξαμενή (εκτός από για να τους κρατήσει σε θέση) για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Κατά συνέπεια, οι μετατροπείς μπορούν να κινηθούν από τη δεξαμενή στη δεξαμενή και να τοποθετηθούν όπως απαιτείται για τις ειδικές εφαρμογές όταν απαιτούνται. Οι διάφορες τοποθετώντας επιλογές παρουσιάζονται κατωτέρω.

 

Τύποι μετατροπέων Immersible:

Κατώτατο σημείο Monunted - πέρα από το τοπ κιβώτιο συνδέσεων

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το διπλό διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με το ενιαίο διάφραγμα

Κατώτατο σημείο που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με πέρα από το τοπ σωλήνα

Πλευρά που τοποθετείται με το διάφραγμα μέσω του πλευρικού τοίχου

Το μοντάρισμα να είναι είτε τοίχος είτε κατώτατο σημείο που τοποθετείται μπορεί, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι μονάδες στέλνονται πλήρως συγκεντρωμένος και απαιτούν μόνο την απλή εισαγωγή στη δεξαμενή πριν από τη λειτουργία.


Προδιαγραφές:

Πρότυπο Υλικό Μετατροπείς Κατ' εκτίμηση όγκος Μέγεθος κιβωτίων Καλώδιο
μόλυβδος-έξω
Υπερηχητική συχνότητα Υπερηχητική δύναμη
(χιλ.) (PC) (λ) (χιλ.)   (kHz) (ψ)
TZ-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Άκαμπτος σωλήνας
Εύκαμπτος σωλήνας
28/40 150
TZ-1006 6 30 305x250x100 300
TZ-1012 12 60 355x250x100 600
TZ-1018 18 90 406x305x100 900
TZ-1024 24 120 500x355x100 1200
TZ-1030 30 150 550x406x100 1500
TZ-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Ενισχύστε τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής σας με τα υποβρύχια υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα AGSONIC

Για τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να βελτιώσουν τη δύναμη καθαρισμού της υπάρχουσας δεξαμενής τους με την εγκατάσταση μιας υπερηχητικής καθαρίζοντας συσκευής, το υποβρύχιο σύστημα AGSONIC μπορεί να είναι η πιό οικονομική και αποδοτική επιλογή στην αγορά.

Εντούτοις, πρίν αγοράζει ένα υποβρύχιο σύστημα, παρακαλώ εξετάστε τη δεξαμενή που έχετε ήδη και το υλικό κατασκευής της.

Τεχνικές προδιαγραφές
Τα υπερηχητικά στοιχεία μετατροπέων που σφραγίζονται σε μια liquid-tight κατοικία είναι μια επιλογή στα στοιχεία μετατροπέων που συνδέονται μόνιμα με την πλευρά ή κατώτατο σημείο μιας καθαρίζοντας δεξαμενής. Τα σημαντικότερα οφέλη των immersible υπερηχητικών μετατροπέων είναι ότι είναι εύκολοι στην υπηρεσία και μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό, συχνά χωρίς εκτενείς τροποποιήσεις δεξαμενών. Ultrasonics η μοναδική τεχνολογία προσφέρεται με το immersible σχήμα μετατροπέων. Αυτό περιλαμβάνει τις τυποποιημένες μεμονωμένες συχνότητες από το kHz 28 στο kHz 120 καθώς επίσης και τις πολλαπλάσιες συχνότητες σε ενιαίες ή πολλαπλάσιες μονάδες.

 

FAQ

Κατανόηση της υπερηχητικής δύναμης

 

Όταν ένας υπερηχητικός καθαριστής τρέχει η ηλεκτρική δύναμη καταναλώνεται ομοιόμορφα αλλά απελευθερώνεται στα διαστήματα για να δημιουργήσει τα υγιή κύματα που διαμορφώνουν το υπερηχητικό σήμα. Μερικοί κατασκευαστές εκθέτουν την υπερηχητική μέγιστη δύναμη, άλλοι εκθέτουν τη μέση δύναμη, και κάποια έκθεση και οι δύο.

Κατά σύγκριση του εξοπλισμού την πρέπει να συγκρίνετε βασισμένος στο ίδιο κριτήριο ειδάλλως που θα συγκρίνατε τα μήλα με τα πορτοκάλια.

Ενώ περισσότερη δύναμη δείχνει συνήθως το γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό, περισσότερη δύναμη είναι όχι πάντα καλύτερη.

Πάρα πολλή δύναμη μπορεί να βλάψει τα ηλεκτρονικά μέρη, η επιφάνεια τελειώνει σε ένα μαλακό μέταλλο (π.χ. αργίλιο), και άλλα λεπτά στοιχεία.

Για τον καθαρισμό των εξαιρετικά ευαίσθητων στοιχείων, η διευθετήσιμη δύναμη είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερος ο όγκος της λύσης, η τόσο πιό υπερηχητική δύναμη θα απαιτηθεί για τον καθαρισμό.

Οι περισσότεροι καθαριστές τρέχουν σε μια μέση δύναμη 50 έως 100 Watt ανά γαλόνι, έτσι όσο μεγαλύτερη η δεξαμενή η περισσότερη δύναμη που χρειάζεστε. Μην προσπαθήστε να αυξήσετε την αποτελεσματική δύναμη ενός υπερηχητικού καθαριστή με την κάτω από-πλήρωση της δεξαμενής.

 

Οι υπερηχητικές καθαρότερες γεννήτριες που τροφοδοτούν τους μετατροπείς είναι συντονισμένες σε ένα ιδιαίτερο επίπεδο αφθονίας.

Να ενεργοποιήσει τη μονάδα με το λιγότερο ρευστό μπορεί να βλάψει τη γεννήτρια και θα οδηγήσει λιγότερο από το βελτιστοποιημένο καθαρισμό.

Γιατί υπέρηχος;
Είναι αποδοτικό, καθαρό, πράσινο και οικονομικώς αποδοτικό.
Το πιο σημαντικό, λειτουργεί.
Μια ισχυρή λύση καθαρισμού είναι τώρα τόσο απλή όσο το σαπούνι, το νερό και μερικές δυνατές μικρές φυσαλίδες.
Η υπερηχητική τεχνολογία καθαρισμού είναι γρήγορη, ευγενής και εξαιρετικά ισχυρή. Χρησιμοποιεί τις μικροσκοπικές φυσαλίδες δημιουργίας κοιλότητας και ειδικά
διατυπωμένες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για να ψάξει κάθε πτυχή και ρωγμή και να αποβάλει ακόμη και τους επίμονους ή difficult-to-reach μολυσματικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του λίπους, ρύπος, υδρογονάνθρακες, μέταλλο
ξέσματα, buffing/στίλβωσης ενώσεις, καταθέσεις άνθρακα, απελευθέρωση φορμών και περισσότεροι.
 

Η υπερηχητική τεχνολογία δεν χρησιμοποιεί απολύτως καμία επιβλαβή χημική ουσία.
Κανένας καπνός. Καμία ισχυρή μυρωδιά. Καμία επικίνδυνη ή ακριβή χημική διάθεση. Μειωμένος κίνδυνος.
Η τεχνολογία είναι αξιοπρόσεκτη, αλλά η διαδικασία είναι εύκολη. Αποδοτικότερος και αποτελεσματικός από τις χημικές διαδικασίες,
οι μηχανές είναι τόσο απλές να χρησιμοποιηθούν όσο ένα πλυντήριο πιάτων, χωρίς την εργασία χεριών ή τη επίβλεψη απαραίτητη.

Προσαρμοσμένος υποβρύχιος υπερηχητικός καθαριστής για το βιομηχανικό καθαρισμό μερών αυτοκινήτων 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα