Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτοκίνητος υπερηχητικός καθαριστής

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz
Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

Μεγάλες Εικόνας :  Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-2060
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

περιγραφή
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 εφαρμογή: Μέρη αεροσκαφών
επιλογή: Αυτόματος υπερηχητικός καθαριστής option2: Δεξαμενή Risning
Υπερηχητική δύναμη: 3Kw Δύναμη θέρμανσης: 6KW
Υψηλό φως:

μέρη αυτοκινήτων που καθαρίζουν τη μηχανή

,

μέρη αυτοκινήτου που καθαρίζουν τις δεξαμενές

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz

 

 

Υπερηχητικός καθαρότερος αυτοκίνητος υπερηχητικός καθαριστής λουτρών για τα μέρη αυτοκινήτου

 

Συχνότητα και καθαρισμός

Μέχρι τα τελευταία 5 έτη, ο υπερηχητικός καθαρισμός περιορίστηκε χαρακτηριστικά στο χαμηλότερο όριο του υπερηχητικού kHz φάσμα-20 και 30 για τα magnetostrictive συστήματα και του kHz 25 και 40 για τα πιεζοηλεκτρικά συστήματα. Πρόσφατα, οι κατασκευαστές έχουν αναπτύξει τα συστήματα που θα λειτουργήσουν στις συχνότητες αρκετά παραπάνω από το kHz 100. Αυτές οι υψηλότερες συχνότητες είναι λιγότερο επιθετικές στα ευαίσθητα υποστρώματα και μπορούν να καθαρίσουν τα επίπεδα μόλυνσης κάτω στη submicron σειρά. Μπορούν να είναι ιδανικοί για τις εφαρμογές όπως ο καθαρισμός των τμημάτων μιας εύθραυστης μονάδας δίσκου ή ημιαγωγών αλλά στερούνται τη δύναμη που απαιτείται για τις χαρακτηριστικές βιομηχανικές εφαρμογές ακρίβειας. Το αρχικό φάσμα συχνότητας για τη χαρακτηριστική βιομηχανική διαδικασία συνεχίζει να είναι kHz 20-40.

 

Σωζόμενος περισσότερο από 20 ώρες εργασίας και τον ελαχιστοποιημένο υπάλληλο χημική έκθεση.

 

AGSONIC δεν ήταν το φτηνότερο ή το ακριβότερο. Είχαν ένα άριστο προϊόν για τα χρήματα και μια δέσμευση για τη εξυπηρέτηση πελατών. AGSONIC είναι πολύ εύκολο να εργαστεί με, ακόμη και από 2.000 μίλια μακριά. Τοποθετήστε όπισθεν και όλες οι άλλες ανάγκες υποστήριξης έχουν αντιμετωπιστεί κατά τρόπο πολύ απαντητικό. AGSONIC “η αξιοπιστία και η υπηρεσία είναι μέρος της λειτουργικής επιτυχίας μας. Όσο τους υπαλλήλους και η διαχείρισή μας, οι μονάδες AGSONIC μας είναι εδώ να μείνουν. Για οποιεσδήποτε μελλοντικές ανάγκες, AGSONIC είναι 1 επιλογή μας.

– Αεροδιάστημα πελατών feedbaack.

 

Γιατί ένας υπερηχητικός καθαριστής είναι ιδανικός για τα μέρη αεροσκαφών

Σε τρεις λέξεις: λεπτομερής, ασφαλής και γρήγορος. Τους μολυσματικούς παράγοντες που λείπουν επιφάνειες με το χειρωνακτικό καθαρισμό είναι συνήθως εκείνους τους βαθιούς στις ρωγμές και σε άλλες αδύνατες να φθάσουν. Επιπλέον, οι ιδιαίτερα τελειωμένες επιφάνειες φορμών μπορούν να γρατσουνιστούν ή ειδάλλως να βλαφθούν με τις χειρωνακτικές διαδικασίες. Οι μεγάλες φόρμες μπορούν να είναι δύσκολο να ελιχτούν, να προαγάγουν τη διακινδύνευση της ζημίας κατά τη διάρκεια του χειρωνακτικού καθαρισμού. Και ο μακρύτερος αυτό παίρνει για να καθαρίσει τις φόρμες όσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος ζημίας.

Η υπερηχητική δράση καθαρισμού λύνει και τα τρία ζητήματα.

Είναι λεπτομερές επειδή φθάνει σε όλες τις επιφάνειες φορμών που βυθίζονται σε μια βιοδιασπάσιμη βασισμένη στο νερό υπερηχητική λύση καθαρισμού. Είναι ασφαλές επειδή ενώ η δράση καθαρισμού μπορεί να κληθεί «βίαιο» εμφανίζεται τόσο γρήγορα ότι οι ιδιαίτερα γυαλισμένες επιφάνειες φορμών εγχύσεων δεν είναι χαλασμένες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού. Από γρήγορα σημαίνουμε 10 έως 15 λεπτά αν και οι μεγάλες σύνθετες φόρμες μπορούν να απαιτήσουν έναν πιό μακροχρόνιο καθαρίζοντας κύκλο.

 

Μέρη αεροσκαφών που καθαρίζουν από τη δράση δημιουργίας κοιλότητας

Η δράση δημιουργίας κοιλότητας περιγράφεται ως κατάρρευση των αμέτρητων μικρών φυσαλίδων ενάντια στις επιφάνειες των προϊόντων που βυθίζονται στη λύση καθαρισμού. Οι φυσαλίδες δημιουργούνται όταν δονούνται οι γεννήτρια-τροφοδοτημένοι μετατροπείς που συνδέονται με την υπερηχητική καθαρότερη δεξαμενή στις υπερηχητικές συχνότητες που μετριούνται σε χιλιάδες κύκλοι ανά δευτερόλεπτο ή kilohertz (kHz).

Η επιλογή του καθαρίζοντας εξοπλισμού κυβερνάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του καθαρισμού των φορμών. Οι υπερηχητικοί καθαριστές είναι διαθέσιμη έκταση από τις μικρές μονάδες benchtop στον βιομηχανικός-ταξινομημένο floor-mounted εξοπλισμό που μπορεί να εγκατασταθεί για τους αυτοματοποιημένους καθαρίζοντας και ξεπλένοντας κύκλους. Αλλά επιλέγει έναν καθαριστή με έναν τρόπο θερμαστρών, χρονομέτρων και σκουπισμάτων.

 

 

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή ανεξάρτητα από το μέγεθος εξοπλισμού. Εδώ είναι μια απλουστευμένη περιγραφή που μπορεί να τροποποιηθεί βασισμένος στις συγκεκριμένες διαδικασίες σας:

 

1.Fill ο υπερηχητικός καθαριστής με το νερό αλλά δίνει το περιθώριο για τον καθαρισμό της μετατόπισης λύσης λόγω του μεγέθους του καθαρισμού των φορμών. Προσθέστε το κατάλληλο ποσό βιοδιασπάσιμης καθαρίζοντας συμπύκνωσης λύσης. Ζητήστε από τους επιστήμονες σε Tovatech για να συστήσετε τη σωστή διατύπωση βασισμένη στον τύπο μολυσματικών παραγόντων που αφαιρείτε και τι η ίδια η φόρμα αποτελείται από.

 

2.When είστε έτοιμοι να καθαρίσετε τη θέση που η έγχυση φορμάρει στο καθαρότερο καλάθι. Πάρτε την προσοχή ότι δεν έρχονται σε επαφή με ο ένας τον άλλον. Εάν καθαρίζετε τα μεγάλα μέρη μπορείτε να τα αναστείλετε στη λύση καθαρισμού έτσι δεν έρχονται σε επαφή με το κατώτατο σημείο δεξαμενών. Μερικοί βιομηχανικοί καθαριστές είναι εξοπλισμένοι με τα κατώτατα ράφια για να υποστηρίξουν τα προϊόντα που καθαρίζονται.

 

3.Set η θερμάστρα σε 65 Γ και χρονόμετρο από 10 έως 60 λεπτά ανάλογα με το βαθμό μόλυνσης. Ενεργοποιήστε τον τρόπο σκουπισμάτων για να βεβαιώσετε την ομοιόμορφη διανομή της δημιουργίας κοιλότητας και να προαγάγετε ομοιόμορφο καθαρίζοντας έπειτα χαμηλότερα τις φόρμες στη λύση. Με την εμπειρία θα καθιερώσετε τους βέλτιστους όρους καθαρισμού.

 

4. στο τέλος του κύκλου αφαιρέστε τις φόρμες και επιθεωρήστε. Όταν ικανοποιεί, τους ξεπλύντε με το φρέσκο ζεστό νερό και επιτρέψτε σε τους για να τους ξεράνετε ή να φυσήξετε ξηρούς με το συμπιεσμένο αέρα. Σημειώστε ότι οι περίπλοκες διαμορφώσεις και οι κοιλότητες μπορούν να παγιδεψουν το νερό που πρέπει να αφαιρεθεί με την προσθήκη ενός ηλεκτρικού ξεραίνοντας φούρνου στην οργάνωσή σας.

Ξεπλένοντας άκρη: Θα θελήσετε να αφαιρέσετε λεπτομερώς τα καθαρίζοντας υπολείμματα λύσης. Οι σύνθετες μορφές μπορούν να απαιτήσουν ένα ξέβγαλμα ψεκασμού ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ξεπλένοντας από τη δημιουργία κοιλότητας σε μια υπερηχητική δεξαμενή ξεβγαλμάτων.

 

Πώς να καθαρίσει τα μέρη μεγάλων αεροσκαφών

Τα σύνθετα μέρη αεροσκαφών απαιτούν τον προσεκτικό καθαρισμό.

Τα σύνθετα μέρη αεροσκαφών αντιπροσωπεύουν τις ουσιαστικές επενδύσεις από τις πλαστικές επιχειρήσεις σχηματοποίησης εγχύσεων που, προκειμένου να προστατευθούν οι επενδύσεις τους, πρέπει να καθιερώσουν τις διαδικασίες καθαρισμού για να αφαιρέσουν ποικίλους επίμονους μολυσματικούς παράγοντες. Αυτοί περιλαμβάνουν στα υπολείμματα, τα πετρέλαια, τη λάμψη και το λίπος ότι εάν επιτρέπεται για να παραμείνει θα οδηγήσει στην απόρριψη προϊόντων από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Το τρίψιμο χεριών με τους διαλύτες απλά δεν κάνει την εργασία. Εκτός από την ύπαρξη ο χρονοβόρος, χειρωνακτικός καθαρισμός εισάγει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία για το προσωπικό και τις διαλυτικές προκλήσεις διάθεσης. Η λύση χρησιμοποιεί έναν υπερηχητικό καθαριστή αντί του τριψίματος σε ένα διαλυτικός-βασισμένο πλυντήριο μερών 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Ultrasonics: Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να καθαρίσει με αυτοπεποίθηση

Ανεξάρτητα από την πηγή του ρύπου ή της μόλυνσης, τα υπερηχητικά καθαρίζοντας συστήματα άργυρου σχεδιάζονται για να προσαρμόσουν μια ευρεία ποικιλία των χρήσεων στις διαφορετικές βιομηχανίες. Γρήγορα, αποτελεσματικός και αποδοτικός, οι μηχανές μας θα επιτρέψουν σε σας για να καθαρίσουν ουσιαστικά οποιοδήποτε τύπο μέρους ή συστατικού. Ο ακόλουθος είναι ακριβώς μια σύντομη λίστα των πολλών διαφορετικών τύπων στοιχείων που έχουν καθαριστεί χρησιμοποιώντας τα συστήματά μας.

  • Αυτοκίνητος (αυτοκίνητο, φορτηγό, μοτοσικλέτα) δείτε το βίντεο κατωτέρω
  • Αεροπορία (ελικόπτερα, υποστήριξη αεροσκαφών και εδάφους)
  • Προσωπικά βάρκα & ναυτικό
  • Φόρμες εγχύσεων
  • Εστιατόρια, αρτοποιεία & κουζίνες (φίλτρα φούρνων, καυστήρες, δοχεία, τηγάνια, εργαλεία)
  • Μηχανές όλων των τύπων
  • Εργαλεία, καρύδια, μπουλόνια
  • Εξώθηση και Deburring
  • Σχεδόν τίποτα έκανε από το μέταλλο (σιδηρούχο και μη σιδηρούχο), το πλαστικό, το βινύλιο, και το ξύλο.

3 υπερηχητική καθαρότερη προδιαγραφή μερών αεροσκαφών:

Διαμορφώστε το αριθ. Τ-2060
Υπερηχητικό μέγεθος δεξαμενών (χιλ.) 730 X 480 X 760 χιλ.
Μέγεθος δεξαμενών ξεπλύματος (χιλ.) 730 X 480 Χ h760
Ικανότητα 266L
Υπερηχητική δύναμη 3600W
Δύναμη θέρμανσης 9KW
Αριθμοί μετατροπέων 60pcs
Υπερηχητική συχνότητα 28khz ή 40khz
Χρονόμετρο 0~30min διευθετήσιμος
Θερμάστρα 20~80C διευθετήσιμος
Υλικό Ανοξείδωτο 304
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V, 3phase, 3phase AC380V/415V
Προαιρετικός Σύστημα διήθησης

 

 

Υπερηχητικό καθαρίζοντας λουτρό μερών αυτοκινήτου ανοξείδωτου αυτοκίνητο υπερηχητικό καθαρότερο 40Khz 0

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα