Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

Πιστοποίηση
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
AGSONIC είναι σε θέση να καθαρίσει περισσότερα όργανα στο λιγότερο από μισό χρόνο. Τα όργανα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν 15-20 λεπτά ή πιό ακριβώς για να καθαρίσουν τώρα τέλεια καθαρίζονται σε 3-5 λεπτά, που δίνουν τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλα καταστήματα στην περιοχή.

—— Υπηρεσίες Magnus-επισκευής

Η υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας το περισσότερο κτύπημα για το buck τους, και AGSONIC με βοηθά να παραδώσω σε εκείνη την υπόσχεση.»

—— Επιχείρηση Paul Saw

Έχω ένα ποσοστό επιτυχίας 100% με το agsonic υπερηχητικό καθαριστή. Αποσυνθέτουμε τους εξαερωτήρες και τους ρίχνουμε στον καθαριστή. Εγγυώμαι πότε βγαίνουν από τη μηχανή, θα είναι τέλειοι. Δεν μπορώ να πω αρκετούς. Θα καταστήσετε τα χρήματά σας πίσω δεκαπλάσια με αυτήν την μηχανή. Αυτό είναι το πιό τρομερό εργαλείο στον πλανήτη.»

—— Juan Marine Company

Χρησιμοποίησε για να πάρει μια πλήρη μέρα για να αφαιρέσει με το χέρι το υλικό υποστήριξης από μερικά τρισδιάστατα μέρη. Τώρα βάζουμε ακριβώς τα μέρη στον υπερηχητικό καθαριστή AGSONIC και κάνουμε το κάτι άλλο ενώ καθαρίζονται. Μετά από τρεις ώρες, έχουμε τα συμπαθητικά, καθαρά μέρη.»

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο
Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AGSONIC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Τ-2072
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1unit
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10Working ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS / μήνα

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

περιγραφή
όνομα: υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός εφαρμογή: Υπερηχητικός/ξεπλένοντας/ξεραίνοντας
επιλογή: Ξήρανση αίθουσα Λειτουργία: Ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων
Υπερηχητική συχνότητα: 28 40 80 120 KHZ Μεταχειρισμένα: Καθαρισμός οθόνης μετάλλων
Υψηλό φως:

υπερηχητική συσκευή πλύσης

,

υπερηχητική καθαρίζοντας συσκευή

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο

 

 

Βιομηχανικές ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων βαθμού καθαρές για το εργαστήριο που καθαρίζει τις περισσότερες εφαρμογές

 

Εφαρμογές: Οι κατασκευασμένες υποσυγκεντρώσεις μετάλλων, έγχυση φορμάρισαν τα πλαστικά μέρη, τα μεγαλύτερες εργαστηριακά γυαλικά/τις συσκευές, τους μεγαλύτερους ή πολλαπλάσιους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων

χρησιμοποιείται από μια ευρεία ποικιλία των επαγγελματιών όπου η καθαρότητα και η ασφάλεια είναι κυρίαρχης ανησυχίας. Τα καθαρίζοντας συστήματα και οι λύσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας για ποικίλες εφαρμογές καθαρισμού και τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου οδοντικού/ιατρικός, βιομηχανικός, του πυροβόλου, του κοσμήματος/του ρολογιού/του ρολογιού, της συντήρησης και της ασφάλειας SCBA/Rescue/Industrial.

 

Γιατί είναι ο υπερηχητικός καθαρισμός τόσο αποδοτικός και αποτελεσματικός;

 

Όταν η δημιουργία κοιλότητας συμβαίνει κοντά σε ένα βρώμικο αντικείμενο, η κενή δράση που παράγεται από εκείνες τις εκατομμύρια από τις φυσαλίδες που συνεχώς δημιουργεί ένα μικροσκοπικό κύμα πίεσης που φθάνει βαθιά σε κάθε γωνία και σχισμή ακόμη και των λεπτότερων στοιχείων. Αυτό το μικροσκοπικό κύμα πίεσης αποσπά και χωρίζει το ρύπο και άλλους μολυσματικούς παράγοντες και το ανυψώνει ήπια μακριά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό.

 

Ψηφιακές γεννήτριες για να τροφοδοτήσει τους ηλεκτρο μηχανικούς μετατροπείς που καταδύονται σε μια δεξαμενή του ζεστού νερού. Αυτές οι γεννήτριες ενεργοποιούν τους μετατροπείς που δονούνται έπειτα πολύ γρήγορα. Αυτή η δόνηση στέλνει τα υγιή κύματα μέσω του νερού στις συχνότητες που κυμαίνονται από 25 σε 40kHz που παράγει τη δημιουργία κοιλότητας.

 

 

Πολυ υπερηχητικοί καθαριστές σκηνικής ακρίβειας

Η δύναμη καθαρισμού ακρίβειας είναι γρηγορότερη, συνεπέστερος και ασφαλέστερη από πολλές άλλες μεθόδους. Είναι αρκετά ισχυρό να αφαιρέσει τα βαριά πετρέλαια, buffing τις ενώσεις, ή τις πρωτεΐνες, αρκετά συνεπείς να διαχειριστεί το δύσκολο εργαστηριακό καθαρισμό κάθε φορά και το αρκετά χρηματοκιβώτιο για τα λεπτά ηλεκτρονικά συστατικά ή τα λεπτά κοσμήματα.

Τα υπερηχητικά υγιή κύματα που κινούνται μέσω μιας λύσης καθαρισμού δημιουργούν μια επίδραση αποκαλούμενη τη δημιουργία κοιλότητας, το γρήγορους σχηματισμό και κατάρρευση των μικροσκοπικών φυσαλίδων. Αυτή η βίαια κατάρρευση, μαζί με τη χημεία καθαρισμού, τρίβει κάθε βρεγμένη επιφάνεια.

Η βαθιά δράση καθαρισμού ultrasonics αφαιρεί την πιό επίμονη μόλυνση, ακόμη και από τις τυφλές τρύπες και τις εσωτερικές επιφάνειες.

Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ενισχύει αυτήν την διαδικασία.

Οι καθαριστές AGsonic περιλαμβάνουν τώρα την ίδια υψηλή δύναμη, τραχιοί μετατροπείς που εγκαθίστανται στα βιομηχανικά συστήματα. Συνδεμένος με μια μοναδική ικανότητα συχνότητας σκουπισμάτων, για να αποβάλει τα μόνιμα κύματα και να δημιουργήσει ακόμη και να καθαρίσει, που παρέχει τον καλύτερο καθαρισμό κάθε φορά.

 

Γιατί υπερηχητικός καθαριστής χρήσης

Η τρέχουσα πρακτική περιλαμβάνει τη χρήση των χλωριωμένων διαλυτών όπως το ΣΕΚ, PCE κ.λπ. που είναι ο διαλύτης επιλογής που χρησιμοποιείται μέσω των βιομηχανιών στη διαδικασία καθαρισμού τους. Το υδάτινο υπερηχητικό καθαρίζοντας σύστημα οφείλεται πολύ δημοφιλής στην καλή φερεγγυότητα, τη χαμηλότερη θερμότητα εξάτμισης, υψηλός ή την απουσία σημείου ανάφλεξης, τη non-corrosive φύση, τη σχετικές σταθερότητα & τη συμβατότητά τους με τα μέταλλα & το γυαλί. Εντούτοις όλοι οι χλωριωμένοι διαλύτες είναι επικίνδυνοι στις ανθρώπινες υγείες & το περιβάλλον. Μερικοί χλωριωμένοι διαλύτες υποψιάζονται για να προκαλέσουν τον καρκίνο (καρκινογόνο) παρατείνουν την έκθεση. Όντας επικίνδυνη στην υγεία η χρήση τους έχει έρθει υπό έντονη έρευνα από τον έλεγχο της ρύπανσης & τις αρμόδιες για την υγεία αρχές & έχει απαγορευθεί ήδη από τις αναπτυγμένες χώρες. Αυτό έχει το προβάδισμα που μετατοπίζει στην εναλλακτική τεχνολογία καθαρισμού βασισμένη στους υδάτινους διαλύτες.

 

Είμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές μιας σειράς ημι αυτόματων καθαρίζοντας συστημάτων. Γνωστοί για τη χαμηλού θορύβου και ομαλή λειτουργία τους, αυτοί εξετάζονται ευρέως μεταξύ των πελατών που έχουμε. Διαθέσιμοι στους διαφορετικούς τύπους ανάλογα με το ποσοστό παραγωγής, αυτοί οι μεταφορείς αναγνωρίζονται για την υψηλή ικανότητα ρουλεμάν φορτίων και την εύρωστη κατασκευή. Αναλαμβάνουμε επίσης την προσαρμογή αυτής της σειράς για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Ανάλογα με το καθαρίζοντας επίπεδο που απαιτείται τον αριθμό καθαρισμού των σταδίων αποφασίζεται.

 

Εμείς πείρα στα πολυβάθμια καθαρίζοντας συστήματα με τις πολλαπλάσιες δεξαμενές που έχουν τον υπερηχητικό, αεριωθούμενο ψεκασμό, που περιστρέφεται το καλάθι, Dunking, αυτόματη υλική μεταφορά, διαχειριζόμενο σύστημα, διήθηση, πετρέλαιο που ξαφρίζει & που ξεραίνει ως διάφορες επιλογές. Τέτοια μηχανή χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των ενθέτων φορμών, των αυτόματος-βοηθητικών μερών, των ιατρικών χειρουργικών εργαλείων και των διάφορων άλλων τύπων συστατικών.

 

Πολυβάθμια υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή με την υπερηχητική δύναμη. Το προϊόν έρχεται με το ψηφιακό χρονόμετρο και την ελεγχόμενη θερμοστάτη. Προσφέρουμε μια μοναδική σειρά των υπερηχητικών καθαρίζοντας μηχανών που απαιτούνται ιδιαίτερα για την άριστη απόδοση και τη χαμηλή συντήρησή τους. Ο υπερηχητικός καθαριστής χρησιμοποιείται majorly στον καθαρισμό των χειρουργικών οργάνων, της αυτοκινητικής βιομηχανίας, των βοηθητικών βιομηχανικών προϊόντων, των στάσιμων κατασκευαστών και πολύ περισσότερων.

 

 

Υπερηχητική καθαρότερη αυτοκινητοβιομηχανία

 

Είμαστε οι κατασκευαστές των κατασκευασθεισών επί παραγγελία υπερηχητικών καθαρίζοντας μηχανών για και των μερών αυτοκινήτου για OEMs, τα καταστήματα εργασίας, τις εργασίες εργασίας και τη βιομηχανία αυτόματος-αποκατάστασης. Εμείς πείρα στην παροχή της προσαρμοσμένης σχεδιασμένης λύσης για τον καθαρισμό μερών αυτοκινήτου.

Ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι μια βασισμένη στο νερό λύση καθαρισμού όπου οι υπερηχητικοί μετατροπείς χρησιμοποιούνται για να παρέχουν το agigation δημιουργίας κοιλότητας insude η δεξαμενή που έχει waer και κατάλληλη χημική ουσία για να καθαρίσει το πετρέλαιο, το ρύπο, το debree, το λίπος και άλλους μολυσματικούς παράγοντες από τους διάφορους τύπους αυτόματων συστατικών.

Εμείς πείρα σε όλους τους τύπους ancilary μερών που πλένουν όπως τα brakepads, που οδηγούν coloumns, το στρόφαλο shats, τα έμβολα, τις βαλβίδες, τα στολίσματα, τα μαξιλάρια συμπλεκτών, τους καθρέφτες και πολύ περισσότερους.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μηχανής:

• Χαμηλή μηχανή συντήρησης

• Βαρέων καθηκόντων καθαρίζοντας συστήματα

• Χημικό φιλικό σώμα απόδειξης σκουριάς SS

• Το βιομηχανικό farication μετρητών, χτίζει για να διαρκέσει

• Εξουσιοδότηση ενός έτους σε οποιαδήποτε ατέλεια κατασκευής

• Εντελώς προσαρμοσμένος για να ταιριάξει την απαίτηση καθαρισμού

• Λιγότερο ανθρώπινο interfearance και λιγότερο πεδίο του λάθους

• Ακριβής και ομοιόμορφος καθαρισμός everytime

 

Αυτοκίνητοι υπερηχητικοί καθαριστές

Για τα μικρά autoparts όπως τα βουλώματα, οι βίδες, τα μπουλόνια, το δεκαεξαδικό και τα κοu'φώματα, τα ρουλεμάν SS και τα συστατικά με λιγότερο από το μήκος 100 χιλ., προτείνουμε έναν μικρό υπερηχητικό καθαριστή autoparts που έχει μια ικανότητα 4-5 λίτρων του νερού και μπορεί να καθαρίσει μέχρι ένα κλ του υλικού μέσα σε 3-30 λεπτά ανάλογα με το φορτίο συστατικών τύπων και μόλυνσης.

 


Οι υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές λειτουργούν στην αρχή τους καθαρίζοντας διαλύτες χρησιμοποιώντας τα κύματα ήχων υψηλής συχνότητας, η υπερηχητική αναταραχή δημιουργεί τα εκατομμύρια των μικροσκοπικών φυσαλίδων που implode η απελευθέρωση των απέραντων ποσοτήτων ενέργειας, αυτή η δράση, ξέρει δεδομένου ότι οι δημιουργίες κοιλότητας, αποσπούν οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα που κολλιέται στην επιφάνεια ενός μέρους, οι υπερηχητικές δημιουργίες κοιλότητας καθαρίζουν λεπτομερώς κάθε επιφάνεια σε επαφή με το υγρό καθαρισμού

 

Πρότυπο:

υπερηχητικά πρότυπα δεξαμενών για την επιλογή σας:

 

Προδιαγραφές:

Πρότυπο Τ-3048G Τ-3072G Τ-3144G
Υπερηχητική διάσταση δεξαμενών (χιλ.) 550X400X350 600X500X450 1000X600X600
Διάσταση δεξαμενών ξεπλύματος (χιλ.) 550X400X350 600X500X450 1000X600X600
Διάσταση δεξαμενών ξήρανσης (χιλ.) 550X400X350 600X500X450 1000X600X600
Μέγιστη ικανότητα 77L/tank 135L/tank 360L/tank
Περίπτωση κατασκευής SUS304 (να λάμψει καθρεφτών εικόνα διαθέσιμη)
Δεξαμενή Construnction SUS304
Αριθμός μετατροπέων 48pcs 72pcs 144pcs
Υπερηχητική δύναμη (μέγιστο) 2400W 3600W 7200W
Υπερηχητική συχνότητα 40kHz 40kHz 40kHz
Σειρά θερμοκρασίας 20~80C διευθετήσιμος    
Δύναμη θέρμανσης 6KW 12KW 24KW
Χρονόμετρο 1~99h 1~99h 1~99h
Αγωγός 3/4» βαλβίδα    
Καπάκι & καλάθι Διαθέσιμος, υλικό: SUS304    
Τάση δεξαμενών καθαρισμού 3phase AC220V/AC380V    
Τάση γεννητριών AC110V/1phase 220V    
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Με τις τριπλές δεξαμενές για τον καθαρισμό και το ξέπλυμα.
Με το σύστημα διήθησης
Κάστορες πολυ-κατεύθυνσης με το φρένο
εξουσιοδότηση 1 έτους

Ποια είναι η βέλτιστη θερμοκρασία καθαρισμού;

Θερμάνετε συνήθως ενισχύει και επιταχύνει τη διαδικασία καθαρισμού, και οι περισσότερες καθαριστικές λύσεις έχουν ως σκοπό να λειτουργήσουν καλύτερα σε μια ανυψωμένη θερμοκρασία. Ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί η βέλτιστη θερμοκρασία, που θα σας δώσει τα γρηγορότερα, καθαρότερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα, είναι να τρεχτούν οι δοκιμές. Συνήθως, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι μέσα στο 50°C στη σειρά 75°C.

 

Το ξέπλυμα απαιτείται μετά από τους καθαρίζοντας κύκλους;

Α. το ξέπλυμα συστήνεται για να αφαιρέσει οποιοδήποτε χημικό υπόλειμμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι επιβλαβές στο μέρος. Τα μέρη μπορούν να ξεπλυθούν δεξιά στον υπερηχητικό καθαριστή σας, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό νερό - λουτρό, ή σε μια χωριστή σκάφη που περιέχει τη βρύση, το αποσταγμένο ή εξιοντισμένο νερό

 

Γιατί δεν θα έπρεπε να αφήσω τον καθαριστή μου συνεχώς;

Τα χαμηλά επίπεδα λύσης μπορούν σοβαρά να βλάψουν τον καθαριστή σας. Το τρέξιμο της μονάδας σας διατρέχει συνεχώς τον ισχυρό κίνδυνο χαμηλωμένων επιπέδων καθώς η λύση εξατμίζει, ειδικά όταν θερμαίνεται. Να πάρει στη συνήθεια του αποκλεισμού ultrasonics όταν όχι σε λειτουργία, και να ελέγξει το επίπεδο λύσης θα παραγάγει όταν βρίσκεται σε λειτουργία, πολλά έτη δωρεάν υπηρεσίας προβλήματος από τον υπερηχητικό καθαριστή σας.

 

Εάν απαιτείτε οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες σε οποιαδήποτε από τα ανωτέρω σημεία παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με και θα είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο 0Βιομηχανικές βαθμού υπερηχητικές πλύσης ξηρές κονσόλες ξεβγαλμάτων συσκευών καθαρές για το εργαστήριο 1

Στοιχεία επικοινωνίας
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: AGSONIC

Τηλ.:: +8618928856885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα